AKP Milletvekilinden Boyner'e çok ağır hakaretler

AK Partili Saral, Cumhurbaşkanı karşısında ayağa kalkmadığı iddia edilen işadamı Cem Boyner’e hakaret etti. Saral “Tasmalı köle” dediği Boyner için “İt ürür kervan yürür” ifadesini kullandı.

AKP Milletvekilinden Boyner'e çok ağır hakaretler

AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ında katıldığı TÜSİAD Yüksek İstişare Toplantısı’nda iş adamı Cem Boyner’in Erdoğan kürsüye çıkarken ayağa kalkmadığı iddiasını hakaretlerle eleştirdi.

‘TASMALI KÖLE, MASKELİ ANARŞİST, NANKÖR, İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR’

AK Partili Saral, “Dünyada Rotschild ve Rockefeller ailesi gibi baronlar, parayı elinde bulunduranlar var. Bu güçler kendi adamlarını yerleştirdiği birçok ülkede kendi ekonomik modellerini uygulamaya çalıştı.

Dışarıda bağlı oldukları insanların emrinde olan tasmalı insanlar bunlar. Bunların bir tanesi de bu iş adamları grubudur. Cem Boyner’den de zaten bundan başkası beklenemezdi. Çünkü bunlar tasmalı köledir.”

Saral şunları söyledi: “Cem Boyner kaybetmiştir ve kaybetmeye devam edecektir. İt ürür, kervan yürür. Bu milletin Cumhurbaşkanı önünde saygısızlığa yeltenen ‘rejim’ boyun eğmelidir. TÜSİAD kimlikli maskeli anarşist, millet önünde  ayağa kalk, nankör.”

<< Önceki Haber AKP Milletvekilinden Boyner'e çok ağır hakaretler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER