Gözden kaçan detay: Her şey Emre Belözoğlu'nun o hareketiyle başladı!

Okuma Süresi 3 dkYayınlanma Salı, Aralık 12 2023
Hakem Halil Umut Meler'e atılan yumruk, tüm gecenin en çok konuşulan konusu oldu. Yaşananlardan 15 saniye önce ekrana gelen Emre Belözoğlu'nun hakem Meler'e hakaret ettiği iddia edildi.
Olaylı karşılaşmanın ardından basın toplantısına katılan ve kısa bir açıklama yapan Emre Belözoğlu, 'Söylenecek bir şey yok sizlerden özür diliyorum. Söyleyecek bir şey yok çok ama çok üzgünüm' demişti. Emre Belözoğlu'nun başkan Faruk Koca'nın hakem Meler'e saldırmasından 15 saniye önce hararetli bir şekilde hakeme parmak salladığı görüldü.

EMRE BELÖZOĞLU PARMAK SALLAYIP BAĞIRDI!

Emre Belözoğlu'nu rakip takımın teknik direktörü İlhan Palut sakinleştirmeye çalıştı. BeinSpor ekranlarına yansıyan görüntülerde Emre Belözoğlu'nun, hakem Halil Umut Meler'i işaret ederek hakaretlerde bulunduğu İlhan Palut'un ise Belözoğlu'na sarılarak soyunma odasına getirmek istediği belirtildi.

Başakşehir'den ayrıldıktan sonra Ankaragücü'nün başına geçen Emre Belözoğlu, maç sonrasında yaşananlardan son derece üzgün olduğunu dile getirdi.

ŞAKA DEĞİL GERÇEK! YUMRUKÇU BAŞKANA DESTEK VERDİLER

Öte yandan bazı Ankaragücü taraftarları Faruk Koca'nın tedavi gördüğü hastanenin önüne giderek 'Büyük Başkan' sloganı attı.

Ankaragücü taraftar grubu Gecekondu, Başkan Faruk Koca’nın yaptığı saldırganlığa destek oldu:

“Bugün, dün, geçen sene, her zaman yapılan hakem hataları, art niyetler, hakkımızı yemeler ve daha niceleri sabrımızı son derece taşırmıştır. Bu son yaşanan olaylar da bunun göstergesidir.

Son zamanlarda yaşanan bu olayların bu seviyeye gelmesinin tek sorumlusu TFF ve hakem (!) olan şahıslardır. Sadece belirli düzende hareket eden ve o düzende kararlar veren hakemlerin yaptıkları artık haddi fazlasıyla aşmıştır. Bugün olaylardan dolayı sabrı taşan Faruk Koca'nın sonuna kadar arkasındayız!”

BAKAN TUNÇ SORUŞTURMA BAŞLATILDIĞINI DUYURDU

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının hakemi Halil Umut Meler'e yönelik saldırıda sorumluluğu bulunanlar hakkında adli soruşturma başlatıldığını bildirdi.

Bakan Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor karşılaşmasının bitiminde maçın hakemi Ha

Bu haberler de ilginizi çekebilir