Gazetecinin kardeşi Covid-19'dan öldü, rapora doğal ölüm yazıldı
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazar, Mayıs 2 2021
Gazeteci Şükrü Küçükşahin'in kardeşi Covid-19'dan hayatını kaybetti. Ölüm raporuna ise 'doğal ölüm' yazıldı. Küçükşahin ise duruma tepki göstererek, “Neden bu aldatmaca?” diye sordu.
Gazeteci ve İBB Medya İlişkileri Koordinatörü Şükrü Küçükşahin, koronavirüse yakalanan kardeşi Cemal Küçükşahin'in (59) 25 gün sonra yaşamını yitirdiğini, ancak ölüm belgesine “Bulaşıcı olmayan hastalık (doğal ölüm)” yazıldığını açıkladı.
Twitter hesabından, koronavirüse yakalanan kardeşinin yaşamını yitirdiğini açıklayan Küçükşahin, ölüm belgesine “Bu kandırmaca değil mi, devlet bize karşı buna neden ihtiyaç duyar? Neden bu aldatmaca?” diye tepki gösterdi.
Küçükşahin, şunları yazdı:
Acımızı derinden yaşadık, yaşıyoruz da...
Ama devletin, acısını yaşayan bizlerle alay etmesini de hiç anlamıyoruz.
Canımızı kaybettik, nasıl mı?
COVİD testi pozitif çıktı.
Filyasyon ekibi gereğini yaptı, evde kaldığı 4 günde.
Sonra hastaneye kaldırmak zorunlu oldu, nefes sorunu başlayınca.
Hastanede önce yoğun bakıma alındı, sonra entübe edildi.
Bu süreçte oksijen sorunu yaşadı, CRP oranları ve diğerleri bozuldu.
Sitokin fırtınası da vurdu geçti.
Yani diğer tüm organlar zarar gördü; kalp durdu 10 dakika, örneğin.
Uzatmayayım; daha önce hiçbir sağlık sorunu olmayan, bir organından şikâyeti bulunmayan canım kardeşim Cemal’imi, testi pozitif çıktıktan 25 gün sonra kaybettik.
Peki ama devlet, bize verdiği ölüm raporunda, “Bulaşıcı olmayan hastalık(doğal ölüm)” diyor!!
PCR testi pozitif çıkan bir hastanın yaşamı, nasıl oluyor da ‘bulaşıcı olmayan doğal ölüm’le sonuçlanıyor?
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Hocaefendi'nin yeğeni elinde pazar poşetiyle evine giderken gözaltına alındı2.Bomba Kulis: ''Hakan Fidan görevden alınacak. Yerine kim gelecek?''3.Ufuktaki operasyonun şifreleri AKP'li Tayyar'dan: Başkan yardımcısı sevgilisini kamu kurumuna aldırıyor4.Avrupa'da Barış Boyun suç örgütüne kapamlı operasyon!5.Geceyarısı gözaltına alınan Gültekin hakkında karar verildi!
6.26 şirkete operasyon! Çok sayıda gözaltı var7.İtirafçı, Mehmet Akif Ersoy soruşturmasında Soylu'nun adını da verdi!8.Gökçek mahkeme zoruyla tahliye edildi, şimdi de anahtarları vermiyor!9.Amerika hayali kuranlar şokta: ABD Green Card programını süresiz olarak askıya aldı!10.Bu kez İzmit'e İHA düştü.

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER

Hocaefendi'nin yeğeni elinde pazar poşetiyle evine...

Bomba Kulis: ''Hakan Fidan görevden alınacak. Yeri...

Ufuktaki operasyonun şifreleri AKP'li Tayyar'dan: ...

Avrupa'da Barış Boyun suç örgütüne kapamlı operasy...

Geceyarısı gözaltına alınan Gültekin hakkında kara...


