GATA'dan gönderildi: Cemaate soykırım istiyor, önüne gelene hakaret ediyor
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazartesi, Ekim 5 2020
Çok eşliliği savunan paylaşımları nedeniyle gündeme gelen GATA Başhekim Yardımcısı Dr. Ali Edizer’in Gülen cemaati mensuplarına da ‘memleketten kazındılar’ dediği ‘Ermenilere gibi’ soykırım istediği ortaya çıktı. Hizmet Hareketi'ne yakın kişilerin ‘milletin mesajını doğru anlamadığını’ savunan Edizer, “Millet, 15 Temmuz’da acemiydik, şimdi işi öğrendik diyor” şeklinde konuşuyor. Ali Edizer gelen tepkiler üzerine görevden alındı.
Türkiye’nin en köklü eğitim ve sağlık kurumlarından GATA’nın Başhekim Yardımcısı Dr. Ali Edizer’in sözleri kamuoyunda şok etkisi yaptı. Tuhaf kıyafetler giyen, ağzı bozuk, kendince fetvalar veren sapık Edizer'in sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla da birçok nefret suçu işlediği, Gülen cemaati mensuplarını ‘soykırım’la tehdit ettiği ortaya görülüyor.
Edizer, iki ay öne YouTube hesabından yaptığı paylaşımda Naziler’i ve ‘ahmak’ dediği Ermenilere yapılanları ‘hatırlattıktan’ sonra Gülen cemaati mensuplarına da ‘aynı akıbete uğrayacakları’ tehdidinde bulundu. ‘Milletin’ Ermenilere 35 yıl ‘sabrettiğini’ kaydeden Edizer, Gülen cemaati mensuplarının da tıpkı Ermenilere yapıldığı gibi kökünün kazınacağını söyledi.
“KOMÜNİSTLER DE AHMAKTIRLAR”
Kronos Haber'in dökümünü yaptığı konuşmada ‘ahmak dediği’ Ermeniler ve Gülen cemaati mensuplarını hedef alan Edizer, ‘Ermeniler ve F....’ başlıklı videosunda şu ifadeleri kullanıyor: “Tarih boyunca helak olmuş topluluklar biliyoruz. Nice nice topluluklar. Yakın tarihte de var. Mesela Naziler, ahmaktırlar. Bütün dünyayı nerdeyse ele geçireceklerdi. Ahmaklıklarından başlarına neler geldi. Komünistler ahmaktırlar mesela. Dünyada sınıfsız bir devlet oluşturacağız vs. Çok da kararlı davrandılar.”
“MEMLEKETTEN KAZINDILAR”
Bizim ülkemizde de tabi bütün Ermenileri kast etmiyoruz ama Ermeniler umum olarak ahmaklık ettiler. Çünkü huzur içerisinde kendi inançlarını yaşayıp kendi ticaretlerini yaparak, kendi dillerini, soylarını koruyarak 500 sene beraberce yaşad
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Hocaefendi'nin yeğeni elinde pazar poşetiyle evine giderken gözaltına alındı2.Bomba Kulis: ''Hakan Fidan görevden alınacak. Yerine kim gelecek?''3.Ufuktaki operasyonun şifreleri AKP'li Tayyar'dan: Başkan yardımcısı sevgilisini kamu kurumuna aldırıyor4.Avrupa'da Barış Boyun suç örgütüne kapamlı operasyon!5.ESK Müdürü'ne suç duyurusu
6.Özel'den Erdoğan'a S-400’ler için: “Tükürdüğünü yalamaya kalkıyor”7.Geceyarısı gözaltına alınan Gültekin hakkında karar verildi!8.26 şirkete operasyon! Çok sayıda gözaltı var9.İtirafçı, Mehmet Akif Ersoy soruşturmasında Soylu'nun adını da verdi!10.Gökçek mahkeme zoruyla tahliye edildi, şimdi de anahtarları vermiyor!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER







