Gaspçılara ateş eden polis 18 yaşındaki genç kızı vurdu...
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Pazartesi, Aralık 12 2022
Beyoğlu’nda polis ekipleri sıkıştırdıkları gaspçıları yakalamak için silahla ateş açtı. O esnada amcasının evine gitmeye çalışan 18 yaşındaki genç kız vurularak ağır şekilde yaralandı. Olayla ilgili 2 polis memuru gözaltına alınırken, genç kız ile ilgili acı haber geldi.

Olay, dün saat 20.30 sıralarında Beyoğlu Kaptanpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 7 ayrı gasp suçundan aranan 2 şüpheli, çaldıkları plakasız motosiklet ile sokak üzerinde polis ekipleri tarafından sıkıştırıldı. Polis ekiplerine teslim olmayan ve motosiklet ile kaçmaya çalışan şüphelilere polis ekipleri tarafından ateş açıldı.

AMCASININ EVİNE GİDERKEN VURULARAK HAYATINI KAYBETTİ
O esnada olay yerinde bulunan ve amcasının evine gitmeye çalışan Zuhal Ebrar Yıldız’a (18) kurşun isabet etti. Polis ekiplerinin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Kanlar içinde yere yığılan Zuhal Ebrar Yıldız sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Zuhal Ebrar Yıldız hayatını kaybetti. Yakınları hastaneye akın etti. Zuhal Yıldız’ın vurulduğunu öğrenen ailesi ve akrabaları hastaneye akın etti.

POLİSLER GÖZALTINA ALINDI, GASPÇILAR ARANIYOR
Olayda kaçan motosikletli gaspçıların kimlikleri polis ekipleri tarafından tespit edildi. B.P. (19) ve S.Ç. (27) isimli şahısları yakalama çalışmalarının ise devam ettiği öğrenildi.
Öte yandan, gaspçıları yakalamaya çalışırken ateş açan ve yanlışlıkla Z.E.Y’nin vurulduğu olayda olan 2 polis memuru, Cumhuriyet Savcısı talimatıyla gözaltına alındı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Avustralya'daki terör saldırısında ilginç detaylar ortaya çıktı!2.Teknik güncelleme duyurusu3.DDK'dan istifa eden Furkan Torlak Cem Küçük'ün iddialarına yanıt vermeye çalıştı4.Mehmet Akif Ersoy dosyasında kritik gelişme!5.F-16'ların vurduğu İHA hakkında şok bilgi: Ankara yakınlarına kadar ulaşmış
6.AİHM ailesinden 850 km uzakta tutulan kişi için Türkiye'yi mahkum etti!7.KHK'lılar Ankara'da adeletsizliği haykırdı: Zeytinyağı almak bile terör suçu oldu...8.Fatih Erbakan’dan KHK'lıların durumuna dikkat çekti: Aileleriyle birlikte milyonlar mağdur9.MHP'ye o il'deki tek belediye başkanı üzerinden operasyon mu çekiliyor?10.CHP’li Tan güvenlik zaafını açıkladı: İHA, Ankara’da ROKETSAN’a çok yakında düşürüldü

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER







