Galatasaraylı futbolcu prensipte anlaştı!
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Salı, Mayıs 17 2016
Galatasaray'ın devre arasında Kasımpaşa'dan transfer ettiği, ancak beklenen performansı göstermeyen Ryan Donk, Akhisar Belediyespor ile prensipte anlaştı.

Spor Toto Süper Lig'de kötü sezon geçiren, UEFA'dan 1 yıl Avrupa Kupaları'ndan men cezası alan Galatasaray'da yaprak dökümü başladı. Ligin devre arasında Sarı Kırmızılılar'ın Kasımpaşa Kulübü'nden transfer ettiği ancak istediğini bir türlü alamadığı için gözden çıkardığı Donk, Akhisar Belediyespor’la prensipte anlaştı. Hollandalı futbolcunun Ege ekibinin teklifine olumlu yanıt verdiği bildirildi. Galatasaray’dan da bu transfere vize çıktı.
Diğer taraftan Akhisar Belediye maçını izlemek için Manisa’ya giden Donk’un babasının da kentte ilgili olumlu izlenimler edindiği ve transfere onay verdiği belirtildi.

KAYNAK: FANATİK
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Kanser tedavisi gören CHP'li Başkan Gülşah Durbay hayatını kaybetti2.Çevre ve Enerji Arasında İnsan3.Biyonik kulak4.Furkan Torlak hakkında karanlık iddialar: Özel bilgilere ulaşabiliyor, hakime talimat veriyor...5.Gizli tanık skandalı: 7'si duruşmaya çağrılmadı, 6'sının ifadesi iddianamede yok
6.Yoksullar için kırmızı alarm: Kritik seviyeye ulaştı...7.Transatlantik’te Ukrayna çatlağı derinleşiyor8.Odesa bölgesindeki stratejik köprü vuruldu9.Dijital Çağda Nefret Söylemi Uluslararası Konferansı bugün Gent’te düzenleniyor10.Bu sefer Almanlar uyardı: İstanbul için 7 büyüklüğünde deprem beklentisi

ŞERİF ALİ TEKALAN

KADİR GÜRCAN

ABDULLAH AYMAZ

KEMAL GÜLEN








