Galatasaray'da borç 995 milyon Lira


Galatasaray Kulübü'nün kasım ayı olağan divan kurulu toplantısı, Galatasaray Lisesi'nde Kulüp Başkanı Dursun Özbek, yöneticiler ve üyelerin katılımıyla gerçekleştirildi. Kulübün borcu 995 milyon Lira olarak açıklanırken, üye Hayri Kozak sarı kırmızılı futbolcu Umut Bulut'un sözleşmesinin uzatılmasını eleştirdi.

Kozak, "Formsuz, randıman vermeyen bir futbolcumuzun şartlarını belki de arttırarak sözleşmesini bir yıl daha uzatıyoruz. Bunları yakamızdan atmadığımız sürece biz bir yere gelemeyiz." dedi.

Tevfik Fikret Salonu'nda Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar yönetiminde yapılan toplantıda Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Tayfun Demir, kulübün 1 Ocak - 30 Eylül dönemi mali durumu hakkında bilgiler verdi.

Kulübün yıllık zararının 216.2 milyon TL, konsolide borç alacak farkının ise 995 milyon TL olduğu açıklandı. Haziran ayında 919.4 milyon TL olan borcun kur farkından dolayı arttığı aktarıldı.

HAYRİ KOZAK'TAN UMUT BULUT'UN SÖZLEŞMESİNİN UZATILMASINA YÖNELİK ELEŞTİRİ

Kürsüye gelerek söz alan kulüp üyelerinden Hayri Kozak, şu ana kadar giderleri durdurabilen birinin gelmediğini belirterek, "Personel çıkarak tasarruf edilemez. Tabii ki çabadır. Daha akıllı transfer yapmak tabii ki bir çabadır. Takdir de ettik. Ancak devasal sorunları halledememiştir." diye konuştu.

Kozak, Umut Bulut'un sözleşmesinin bir yıl daha uzatıldı yönündeki haberlerle ilgili de "Hala var olan bir mukavelenin kırıntısı olarak biz formsuz randıman vermeyen bir futbolcumuzun şartlarını belki de arttırarak sözleşmesini bir yıl daha uzatıyoruz. Bunları yakamızdan atmadığımız sürece biz bir yere gelemeyiz." eleştirisinde bulundu.

Toplantı konuşmaların ardından son bulurken, başkan Dursun Özbek açıklama yapmadan salondan ayrıldı.
CİHAN
<< Önceki Haber Galatasaray'da borç 995 milyon Lira Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER