Fuat Oktay'a '50 milyon dolarlık rüşvet' sorusu: "Ya bi git ya!"
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Perşembe, Aralık 28 2023
Fuat Oktay'ın Meclis'teki savunmasına atıfta bulunan gazeteci Memduh Bayraktaroğlu, Oktay'a Falyalı ailesinden yargıdaki dosyalarını kapattırmak için 50 milyon dolar rüşvet alıp almadığını sordu.

Kıbrıs’ta 8 Şubat 2022 tarihinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden mafya lideri Halil Falyalı’nın eşi Özge Falyalı’nın, Cumhurbaşkanı yardımcısı olduğu dönemde Fuat Oktay’a 50 milyon dolar rüşvet verdiğine ilişkin ses kaydı ortaya çıktı.
Gazeteci Cevheri Güven’in ortaya çıkardığı Falyalı’nın muhasebecisi olan Cemil Önal’a ait ses kaydında rüşvet trafiği tüm detaylarıyla anlatılıyor.
Gazeteci Memduh Bayraktaroğlu, Falyalı ailesinden ‘yargıdaki dosyalarını kapattırmak için’ 50 milyon dolar rüşvet almakla suçlanan AKP Milletvekili Fuat Oktay’a önemli sorular yöneltti.
YERLİ MİLLİ DURUŞUMU HERKES BİLİR
Dün Meclis’te yaptığı savunmasında terörle mücadele ettiğini söyleyen Fuat Oktay, “Benim PKK’yla olan mücadelemi herkes çok iyi bilir. Benim yerli ve milli duruşumu tüm Türkiye bilir. Benim yerlilik ve millilikle ilgili bir sorunum yoktur…” ifadelere tepki gösteren Bayraktaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu soruları yöneltti:
“Ya bi git ya! “50 milyon dolara Halil Falyalı’nın dosyasını kapattırdın mı kapattırmadın mı? ‘Kapattırmadım’ dersen ikinci soru: “Halil Falyalı’nın dosyası kapattırıldı mı kapattırılmadı mı?” Ne eveleyip geveliyorsun kardeşim.
Üçüncü soru: Başkan Yardımcılığını yaptığın ve Sermaye Piyasası Kanunu’na muhalefet ve izinsiz halka arz suçu işleyerek on binlerce gurbetçi Müslüman’ı dolandırdığı için hapis yatan YİMPAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Uyar da yakalandıktan sonra: “Benim yerli ve milli duruşumu tüm Türkiye bilir. Benim yerlilik ve millilikle ilgili bir sorunum yoktur” dedi mi? Demedi mi?.. Dediyse, repliği sen mi yazmıştın?.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Buğra Gökce trajik Mehmet Akif Ersoy karşılaşmasını anlattı: 'Ağlamaya başladı hepimiz etkilendik'2.Trump'tan kritik açıklama: "Golan Tepeleri'ni İsrail'e verdim"3.Muharrem Sarıkaya işten atıldı!: Kameramanı tokatlamıştı!4.Almanya işsizlik yardımını zorlaştırıyor5.Tutuklandı: Ela Rümeysa Cebeci ifadesinden sonra nezarete alındı!
6.Geri dönüyor: İngiltere'den AB ayrılık sürecinde bazı başlıklarda dönüş!7.Savaşa hazırlanıyor: Almanya 50 milyar avroluk dev bütçe onayı8.Soylu'nun 'sağ kolu' da aralarında: 235 emniyet müdürü emekli edildi9.Seçimin ayak sesleri: YSK Başkanı'nından saraya sürpriz ziyaret10.Zelenskiy'den endişelendiren savaş açıklaması...

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Buğra Gökce trajik Mehmet Akif Ersoy karşılaşmasın...

Trump'tan kritik açıklama: "Golan Tepeleri'ni İsra...

Muharrem Sarıkaya işten atıldı!: Kameramanı tokatl...

Almanya işsizlik yardımını zorlaştırıyor

Tutuklandı: Ela Rümeysa Cebeci ifadesinden sonra n...


