FLAŞ... Suudi Arabistan, gazetecinin konsoloslukta öldürüldüğünü kabul etti
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cumartesi, Ekim 20 2018
Suudi Arabistan, gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın konsolosluk içinde yaşanan arbede neticesinde öldüğünü duyurdu.
Suudi Devlet haber ajansı tarafından duyurulan ölümün konsolosluk içinde yaşanan arbedenin ardından geldiği belirtildi.
Suudi Arabistan ayrıca Kaşıkçı'nın İstanbul konsolosluğunda hayatını kaybetmesiyle ilişkili 18 Suudi vatandaşının gözaltına alındığını da açıkladı.
Suudi Başsavcılığından yapılan açıklamaya yer verilen haberde Kral danışmanı Suud El Kahtani ve Suudi İstihbarat Şef yardımcısı Ahmed Asiri'nin görevlerinden alındığı da belirtiliyor.
Suudi Devlet Ajansı'nın açıklamasında cesede ne olduğu konusunda herhangi bir detay verilmedi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Hocaefendi'nin yeğeni elinde pazar poşetiyle evine giderken gözaltına alındı2.Bu kez İzmit'e İHA düştü.3.KHK'lıları ilgilendiren önemli haber: AİHM başvuru kriterlerini değiştirdi işte detaylar!4.Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran hakkındaki suçlamalar belli oldu: 'Geliyorum' dedi5.Kahramanmaraş'ta yürekleri ağızlara getiren deprem!
6.Geceyarısı gözaltına alınan Gültekin hakkında karar verildi!7.26 şirkete operasyon! Çok sayıda gözaltı var8.İtirafçı, Mehmet Akif Ersoy soruşturmasında Soylu'nun adını da verdi!9.Amerika hayali kuranlar şokta: ABD Green Card programını süresiz olarak askıya aldı!10.Uyuşturucu soruşturması Fenerbahçe'ye uzandı: Sadettin Saran ifade veriyor evinde arama var

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER







