Fenerbahçe bir bomba daha patlattı

Bursasporlu Fernandao'yu bitiren, Şener Özbayraklı'ya imza attırmak üzere olan Fenerbahçe, üçüncü bombayı Volkan Şen ile patlatmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe bir bomba daha patlattı

Şampiyonluğu Galatasaray'a kaybeden Fenerbahçe, yeni sezon için müthiş bir takım kurma hazırlığında.

Bursaspor'un yıldızlarından Fernandao ve Şener Özbayraklı'yla anlaşmanın son aşamasında olan Sarı-Lacivertliler, şimdi de Timsah'ın bir başka yıldızı Volkan Şen ile anlaşmak üzere...

Ayrılmayı kafasına koydu!

Peki, Volkan Şen'i Fenerbahçe ile pazarlık masasına oturmaya ikna eden gelişmeler neler? İddialar çok çarpıcı. Sezon sonuna doğru, Bursasporlu Şener ve Volkan'ın da dahil olduğu bazı yerli futbolcular kulüp yönetiminden sözleşmelerinde iyileştirme yapılmasını talep ettiler. Ancak Bursaspor yönetimi bu talepleri reddetti ve adeta yıldızlarına rest çekti.

Reste restle cevap veren futbolcular sezon sonunu bekleme ve daha sonra kendilerine kulüp arama kararı aldılar. İşte Volkan Şen ve Şener'in kulüpleri bağlarının kopma boktasına gelmesi bu şekilde oldu.

Devreye Fener girdi

Bu sezon geçmiş sezonlara oranla çok daha istikrarlı bir sezon geçiren Volkan Şen'in bu ayrılık kararının ardından gelecek sezon için müthiş bir teknik heyet ve kadro kurmayı plânlayan Fenerbahçe devreye girdi.

Taraflar arası görüşmeler devam ederken, Şener gibi Volkan Şen transferinin de bitmek üzere olduğu öğrenildi.

Fanatik
<< Önceki Haber Fenerbahçe bir bomba daha patlattı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER