Fatih Terim ilk üçte
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Çarşamba, Haziran 15 2016
A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in aldığı ücret her zaman konuşulur. Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan bir iddia ise bu konuyu tekrar gündeme getirdi.
Video: Arşiv
Bu arada Fatih Terim’in, şampiyonada en çok kazanan 3’üncü teknik direktör olduğunu biliyoruz. Terim yıllık 2.7 milyon Avro’luk kazancıyla, Almanya, İspanya, Fransa teknik direktörlerinden fazla para alıyor.
Turkcell’in reklamlarından aldığı para için de “Duysanız dudağınız uçuklar” diyorlar. Terim, bu kadar parayı hak etmek için cuma günü İspanyollar karşısında bir hayli terleyecek.
İşte en çok kazanan teknik direktörler
1- Hodgson (İngiltere): 3.5 milyon Avro
2- Conte (İtalya): 3.1 milyon Avro
3- Terim (Türkiye): 2.7 milyon Avro
4- Löw (Almanya): 2.1 milyon Avro
5- Del Basque (İspanya): 2 milyon Avro
6- Deschamps (Fransa): 1.3 milyon Avro
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Kenya’da gözaltına alınan eğitimci Mustafa Güngör, günler sonra serbest bırakıldı2.Yandaş medya feryad figan! 'Mahallenin danası' olmaktan şikayetçiler!3.Mehmet Akif Ersoy'un ifadesi ortaya çıktı!4.İran'da sokak eylemleri büyüyor! Halk pahalılık ve enflasyondan şikayetçi5.İşte en pahalısı: Katlanabilir iPhone geliyor!
6.Mehmet Akif Ersoy ne anlattı? 3 Saat süren ek ifadenin ardından cezaevine gönderildi7.Trump, Venezuela'da uyuşturucu teknelerinin limanını vurduklarını açıkladı8.ABD'den tedirgin eden bilgilendirme: Türkiye'de yaşayan vatandaşlarını deprem için uyardı9.Flaş gelişme: Yeniden ifade vermek için adliyeye giden Ersoy itirafçı mı olacak?10.Gerilim! Suriye'de Lazkiye bölgesinde sokağa çıkma yasağı uygulanmaya başladı

ERTUĞRUL İNCEKUL

SAFVET SENİH

ABDULLAH AYMAZ

ORHAN KESKİN

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER







