Erzurum’da kalaşnikoflu arazi kavgası: 5 ölü, 4 yaralı
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cumartesi, Mayıs 30 2020
Erzurum’da iki aile arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan silahlı kavgada 5 kişi öldü 4 kişi de ağır yaralandı.

Çat ilçesine bağlı Köseler köyünde meydana gelen olayda arazi anlaşmazlığı nedeniyle aralarında husumet olan iki aile uzun namlulu silahlarla çatıştı. İ.Y. ve B.Y. isimli kardeşler uzun namlulu bir silahla kurşun yağmuruna tuttuğu 5 kardeş hayatını kaybetti. Çatışmada yaralanan 4 kişi de hastaneye kaldırıldı.
Olaydan sonra kaçan İ.Y ve B.Y isimli şüphelilerin yakalanması için jandarma bölgede geniş çaplı operasyon başlattı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Buğra Gökce trajik Mehmet Akif Ersoy karşılaşmasını anlattı: 'Ağlamaya başladı hepimiz etkilendik'2.Trump'tan kritik açıklama: "Golan Tepeleri'ni İsrail'e verdim"3.Muharrem Sarıkaya işten atıldı!: Kameramanı tokatlamıştı!4.Almanya işsizlik yardımını zorlaştırıyor5.Tutuklandı: Ela Rümeysa Cebeci ifadesinden sonra nezarete alındı!
6.Geri dönüyor: İngiltere'den AB ayrılık sürecinde bazı başlıklarda dönüş!7.Savaşa hazırlanıyor: Almanya 50 milyar avroluk dev bütçe onayı8.Soylu'nun 'sağ kolu' da aralarında: 235 emniyet müdürü emekli edildi9.Seçimin ayak sesleri: YSK Başkanı'nından saraya sürpriz ziyaret10.Adliyedeki büyük soygunda sıcak gelişme!

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Buğra Gökce trajik Mehmet Akif Ersoy karşılaşmasın...

Trump'tan kritik açıklama: "Golan Tepeleri'ni İsra...

Muharrem Sarıkaya işten atıldı!: Kameramanı tokatl...

Almanya işsizlik yardımını zorlaştırıyor

Tutuklandı: Ela Rümeysa Cebeci ifadesinden sonra n...


