Erkek girdiler kadın çıktılar
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Perşembe, Nisan 28 2016
Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinin Gökçetabaklar köyünde, girdikleri evden televizyon ve av tüfeği çalan 2 kişi, yakalanmamak için evden kadın kılığına girerek çıktı. Şüpheliler, jandarmanın takibiyle yakalandı.
Gökçetabaklar Köyü'nde oturan 18 yaşındaki A.D. ve 17 yaşındaki M.A., aynı köyde oturan H.G.'nin şehir dışına çıkmasını fırsat bilip tek katlı evine gece pencere camını kırarak girdi. Evden LCD televizyon ve av tüfeği çalan iki kişi, dikkat çekmemek için yanlarında getirdikleri etek ve eşarbı giyerek evden çıktı.
Kadın kılığından evden çıkarken güvenlik kamerasına yansıyan şüpheliler, jandarmanın görüntülerden yola çıkarak yaptığı araştırma sonunda tespit edilerek yakalandı. Ev sahibi H.G., çaldıkları televizyon ve av tüfeğini geri veren şüphelilerden şikayetçi olmadı. Jandarmadaki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen A.D. ve M.A., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
DHA
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Yandaş medya feryad figan! 'Mahallenin danası' olmaktan şikayetçiler!2.Kenya’da gözaltına alınan eğitimci Mustafa Güngör, günler sonra serbest bırakıldı3.Mehmet Akif Ersoy'un ifadesi ortaya çıktı!4.İşte en pahalısı: Katlanabilir iPhone geliyor!5.İran'da sokak eylemleri büyüyor! Halk pahalılık ve enflasyondan şikayetçi
6.Mehmet Akif Ersoy ne anlattı? 3 Saat süren ek ifadenin ardından cezaevine gönderildi7.Trump, Venezuela'da uyuşturucu teknelerinin limanını vurduklarını açıkladı8.Ünlülere uyuşturucu soruşturması: Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı gözaltına alındı9.ABD'den tedirgin eden bilgilendirme: Türkiye'de yaşayan vatandaşlarını deprem için uyardı10.Gerilim! Suriye'de Lazkiye bölgesinde sokağa çıkma yasağı uygulanmaya başladı

ERTUĞRUL İNCEKUL

SAFVET SENİH

ABDULLAH AYMAZ

ORHAN KESKİN

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER







