Erdoğan'ın danışmanından AKP'lilere sert sözler: Omurgasızlık, devşirme ordusu!
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Çarşamba, Kasım 28 2018
Bir dönem AKP'nin medyadaki en önemli isimleri olan ancak parti içinde muhalefete düşüp tasfiye edilince Karar gazetesini kuran ekipten AKP'ye sert tepkiler gelmeye devam ediyor. Gazeteye reklam ambargosu uygulandığını belirten Karar yazarı Akif Beki, 'Bugün Karar'ı kuran kadro muhafazakar medyanın son 25 yılına damga vurmuş kadro. Düşünün biz bu hale geldik. Bir devşirme ordusu bizim üstümüze saldırtıldı. Bunu hak eden ne yaptık?' dedi.
Halk TV'de Çağlar Cilara'nın konuğu olan Karar Gazetesi yazarı Akif Beki, Karar'a yönelik reklam ambargosu ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Akif Beki, 28 Şubat döneminde muhafazakar camaianın medyanın kartelleşmesinden şikayet ettiğini ancak şimdilerde medyada tröstleşme yaşandığını söyledi.
"Çok sıkı bir reklam ambargosu altındayız" diyen Akif Beki, "Reklam dağıtımı yapan ajanslar belli bir yerden idare ediliyor, yani bir merkezileşme var orada. Sistem çift başlılığı ortadan kaldırdı tek başlılığa geçtik, bu hemen her alanda ortaya çıkmaya başladı. Medya alanında da tek merkezileşme var. Karar'a reklam verenlerin uyarıldığını biliyoruz çünkü aralarında geçmişten beri hukukumuz olanlar da var. Karar'a reklam verenlere bir daha vermemeleri yönünde uyarılar yapılıyor" ifadelerini kullandı.
'DEVŞİRME ORDUSU'
Beki, bunu haketmediklerini belirtirken, "Biz, payımıza düşen reklamı alamadık hala da alamıyoruz. Zaten Karar'ı kuran kadro daha önce çalıştıkları yerlerden 'bu kadar uzun boylu değil' dedikleri için kovulmuş insanlar. Ben de onlardan biriyim. Daha önce çalıştığım yerden kovulduğum için Karar'dayım. Bugün Karar'ı kuran kadro muhafazakar medyanın son 25 yılına damga vurmuş kadro. Düşünün biz bu hale geldik. Bir devşirme ordusu bizim üstümüze saldırtıldı. Bunu hak eden ne yaptık?" diye konuştu.
Beki, "Öteden beri benim geldiğim medya kesimi hep kartel medyası diye eleştirdik. Şimdi bırakın kartel medyasını tröstleşme var. Sen yapınca yanlış ben yapınca doğru olur mu? Bu omurgasızlık kabul edilemez. Bu yapana da hayır getirmez. En ufak aykırı sesin yaşamasına hayat hakkı tanımazsan eğer hangi özgürlükten bahsediyorsun" dedi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Hocaefendi'nin yeğeni elinde pazar poşetiyle evine giderken gözaltına alındı2.Bu kez İzmit'e İHA düştü.3.KHK'lıları ilgilendiren önemli haber: AİHM başvuru kriterlerini değiştirdi işte detaylar!4.Geceyarısı gözaltına alınan Gültekin hakkında karar verildi!5.26 şirkete operasyon! Çok sayıda gözaltı var
6.İtirafçı, Mehmet Akif Ersoy soruşturmasında Soylu'nun adını da verdi!7.Kahramanmaraş'ta yürekleri ağızlara getiren deprem!8.Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran hakkındaki suçlamalar belli oldu: 'Geliyorum' dedi9.Amerika hayali kuranlar şokta: ABD Green Card programını süresiz olarak askıya aldı!10.Gökçek mahkeme zoruyla tahliye edildi, şimdi de anahtarları vermiyor!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER







