Erdoğan'ı Padişah ilan eden şarlatan 'çocuğa cinsel istismardan' tutuklandı

Okuma Süresi 3 dkYayınlanma Çarşamba, Eylül 2 2020
"15 Temmuz'u önceden bilen tarikat şeyhi" olarak tanıtılan, "Tayyip Bey 'bekleyin' dedi. Ayasofya açıldı. Hele İslami devlet olsun; en güzel sarığı biz saracağız. Vakti saati var her şeyin" diyen Fatih Nurullah, iki çocuğa istismarda bulunduğu gerekçesiyle tutuklandı.

"1. Türkiye Cumhuriyeti son buldu. Bunu söyleyen biz değiliz, Avrupa basını. 2. Osmanlı kuruluyor, onun başı da Tayyip Bey 1. padişahımız olarak gözüküyor.” diyen Fatih Nurullah isimli şarlatanın 15 Temmuz darbe girişiminden aylar önce darbe ve sıkıyönetimden söz edip “Hazır olun” talimatı verdiği ortaya çıkmıştı. 

O kişinin adı skandal bir olaya karıştı.

Uşşaki tarikatının sözde şeyhi şarlatan Fatih Nurullah adlı kişi 2 kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle tutuklandı.

Odatv kaynaklı haberlere göre Jandarmanın Sakarya Kuzuluk’ta dergah adı verilen mekana yaptığı baskın sırasında, tacize uğradığı belirtilen küçük kızın babası saldırıya uğradı. Babanın omzunun kırıldığını, belinde ve kolunda morluklar olduğu fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı.

Yayımladığı Youtube videolarında” 15 Temmuz’u önceden bilen tarikat şeyhi” olarak tanıtılan Fatih Nurullah, “Devletin kontrol mekanizmalarında olalım. Tayyip Bey ‘bekleyin’ dedi. Ayasofya açıldı. Hele İslami devlet olsun; en güzel sarığı biz saracağız. Vakti saati var her şeyin” ifadelerini kullanmıştı. Nurullah, “İkinci Osmanlı kuruluyor, onun başı da Tayyip Bey birinci padişahımız olarak gözüküyor” sözleri de sosyal medyada tartışma konusu olmuştu.

“DERGAHA” JANDARMALAR GELDİ

Odatv’den Sami Menteş‘in haberine göre, Fatih Nurullah önce gözaltına alındı, görgü tanıkları, Jandarma’nın ardından birkaç kişinin daha geldiğini yaşanan tartışmanın ardından tarikat mensuplarının Jandarmaların yanında bir adama saldırdığını söylediler. Görgü tanıkları ayrıca, Jandarmanın biber gazı dahi kullanmasına rağmen, müritlerin saldırısını güçlükle durdurabildiklerini anlattı.

KIZ ÇOCUĞUNA CİNSEL İSTİSMAR!

Jandarmaların Nurullah’ı göza

Bu haberler de ilginizi çekebilir