Erdoğan'dan inanılmaz açıklama
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Çarşamba, Haziran 26 2019
AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G-20 zirvesine katılmak üzere Japonya'ya hareket etmeden önce basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 23 Haziran Seçiminden önce TRT Kurdi'ye konuşan Osman Öcalan'la ilgili "Kırmızı bültenle arandığını bilmiyordum" ifadelerini kullandı.
AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G-20 zirvesine katılmak üzere Japonya'ya hareket etmeden önce basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Erdoğan, 23 Haziran Seçiminden önce TRT Kurdi'ye konuşan Osman Öcalan'la ilgili "Kırmızı bültenle arandığını bilmiyordum" ifadelerini kullandı.
Erdoğan, TRT yöneticileriyle alakalı olarak da "Ülkeye neyin nasıl faydalı olacağını da düşünürler" dedi.
Erdoğan'ın Osman Öcalan'ın TRT Kurdi'de konuşmasıyla alakalı sözleri şu şekilde:
"Ben kendisinin kırmızı bültenle arandığını bilmiyorum. Osman Öcalan müracat etmiş ve böyle bir program yapmışsa, Osman Öcalan'ın TRT Kürdi'de böyle bir program yapmışsa onu da bu kurumdaki arkadaşlarımız bilir. TRT Kürdi'yi kurduğumuzda kimse neden kurdunuz demedi. TRT'yi yönetenler bütün hassasiyletleri göz önüne alarak adımlarını atarlar, Kürdi'nin reytingleri yükseltmeyi de düşünür. Ülkeye neyin nasıl faydalı olacağını da düşünür. Buna göre adım atmışlardır."
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Kenya’da gözaltına alınan eğitimci Mustafa Güngör, günler sonra serbest bırakıldı2.ABD'den tedirgin eden bilgilendirme: Türkiye'de yaşayan vatandaşlarını deprem için uyardı3.Flaş gelişme: Yeniden ifade vermek için adliyeye giden Ersoy itirafçı mı olacak?4.İran'da sokak eylemleri büyüyor! Halk pahalılık ve enflasyondan şikayetçi5.Gerilim! Suriye'de Lazkiye bölgesinde sokağa çıkma yasağı uygulanmaya başladı

ABDULLAH AYMAZ

ORHAN KESKİN

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ÇOK OKUNAN HABERLER

Kenya’da gözaltına alınan eğitimci Mustafa Güngör,...

ABD'den tedirgin eden bilgilendirme: Türkiye'de ya...

Flaş gelişme: Yeniden ifade vermek için adliyeye g...

İran'da sokak eylemleri büyüyor! Halk pahalılık v...

Gerilim! Suriye'de Lazkiye bölgesinde sokağa çıkma...


