Erdoğan'a sert sözler: 'O sloganlar Hitler'den uyarlandı'
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Perşembe, Temmuz 21 2022
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Recep Tayyip Erdoğan'ın kullandığı 'Tek devlet, tek millet, tek bayrak' sözlerinin "Nazi Almanya’sının başkanı Adolf Hitler'in 'Tek devlet, tek millet, tek lider' sloganından uyarlandığını" ifade etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla 24 Temmuz Pazar günü Balıkesir'de Kuvay-i Milliye Meydanı'nda yapılacak olan “Milletin Sesi Mitingi” öncesinde CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP milletvekilleri, Parti Meclisi üyeleri, il ve ilçe yöneticileri ve belediye meclis üyeleri Ali Hikmet Paşa Meydanı'nda, yurttaşları mitinge davet etti.
CHP'li Özel, "İktidarı tek adamdan alıp, milletimize verene kadar, yeniden yüzler gülene kadar bundan sonra iktidar, halkın iktidar; iktidar, emeklinin, emekçinin, yoksulun ve umudunu kaybetmiş gençlerimizin iktidarı olana kadar durmayacağız, yürüyeceğiz. Sizlerle beraber yürüyeceğiz, hep birlikte kazanacağız" diyerek yurttaşlara mitinge katılım çağrısı yaptı.
“TÜM VATANDAŞLARIMIZI DAVET ETMEK ÜZERE BURADAYIZ"
Cumhuriyet'in haberine göre Özel'in konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:
Bugün, 50 kişi buradayız. Pazar gününe kadar CHP’nin her bir milletvekili, çok özel mazeretler hariç Balıkesir’de, Balıkesir’in ilçelerinde haksızca kapatılmış beldelerinde, köylerinde, mahallelerinde Milletin Sesi Mitingi’ne, milletin kendisini davet etmek, Genel Başkanımızın çağrısını Balıkesirlilere haykırmak, Pazar günü burada sadece Balıkesir’in değil Ege bölgesinin ve Türkiye’nin kalbinin atacağı ve iktidar yürüyüşümüzün önemli kilometre taşlarından birisi olan Milletin Sesi mitinglerinden üçüncüsünün gerçekleşeceği o büyük buluşmaya tüm vatandaşlarımızı davet etmek üzere buradayız, sizlerle birlikteyiz.
BUGÜN İKTİDAR MUHALEFETE MUHALEFET GÖREVİNİ ÜSTLENMİŞTİR
Balıkesir, Türkiye biliyor ki bıçak kemiktedir. Dayanacak güç, tüketilecek sabır kalmamıştır. Türkiye’de psikolojik iktidar, çoktan el değiştirmiştir. AK Parti ve onun destekçisi MHP, iktid
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Milletvekili şokta: Erdoğan'ın 1994'teki mal varlığını paylaştı diye...2.Trump'tan kritik açıklama: "Golan Tepeleri'ni İsrail'e verdim"3.Buğra Gökce trajik Mehmet Akif Ersoy karşılaşmasını anlattı: 'Ağlamaya başladı hepimiz etkilendik'4.Muharrem Sarıkaya işten atıldı!: Kameramanı tokatlamıştı!5.Almanya işsizlik yardımını zorlaştırıyor
6.Savaşa hazırlanıyor: Almanya 50 milyar avroluk dev bütçe onayı7.Tutuklandı: Ela Rümeysa Cebeci ifadesinden sonra nezarete alındı!8.Geri dönüyor: İngiltere'den AB ayrılık sürecinde bazı başlıklarda dönüş!9.Soylu'nun 'sağ kolu' da aralarında: 235 emniyet müdürü emekli edildi10.Emekli Erdoğan Saray'da, emekli vatandaş otogarda!

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Milletvekili şokta: Erdoğan'ın 1994'teki mal varlı...

Trump'tan kritik açıklama: "Golan Tepeleri'ni İsra...

Buğra Gökce trajik Mehmet Akif Ersoy karşılaşmasın...

Muharrem Sarıkaya işten atıldı!: Kameramanı tokatl...

Almanya işsizlik yardımını zorlaştırıyor


