''Bezmialem camisine içki şişesiyle girdiler... Portakal mıdır mandalina mıdır nedir sokağa çağırıyor...''
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Pazartesi, Aralık 17 2018
Tayyip Erdoğan, Konya'da toplu açılış töreninde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ilginç sözlerle yüklendi. Gezi Parkı eylemlerini hatırlatan Erdoğan, " 10 tane, 12 tane ağacı bir yerden bir yere sökülüp dikilecek kıyameti koparacaklar. Dinlemediler. Bay Kemal Taksim Meydanı'na geldi. Bezmialem Camii'ne bira şişeleriyle girdiler. Dolmabahçe'deki Başbakanlık ofisimizi yağmaladılar" dedi.
Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:
"Bir ülkeye bir millete sevginin ölçüsü yapılan hizmetlerdir. Bu iş lafla olmaz. Eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır semeri. Bay Kemal lafla olmuyor bu iş. İcraat icraat. Ne yaptın bu ülkede onu söyle. SSK'da genel müdürlük yaptın. Bütün hastanelerimiz rezalet içindeydi. Sağlam giren sakat çıkardı.
"Ak Parti iktidarları döneminde ülkemizi bugünkü seviyesine taşımasaydık ülkemizin nasıl bir yıkıma uğrayacağını tahammül bile edemiyoruz.
"İşte Zeytin Dalı Harekâtı'nda, Afrin'de en son da Sincan'a bunu yaşadık. Şimdi kazdıkları kuyulara teröristleri gömüyoruz. Sayın Trump'la konuştum. Fırat'ın doğusundaki teröristlerin gitmesi lazım. Terör koridoruyla bizi rahatsız ediyorlar. Madem ABD ile stratejik ortağız o zaman gereğini yapmalıyız. Hayat geçirdiğimiz hiçbir projenin boşa gitmediğini görmenin huzuru içindeyiz.
"Tezgâhlar kuranları her seferinde başarısızlığa uğrattık. 20 sene öncesini bir düşünün hava limanı var mıydı? 4 gidiş, beş geliş yollarımız var mıydı? Ama şimdi Mevlana'yı işte görüyorsunuz işte nasıl salonlarda anıyoruz. Binlerce insanın katılabildiği törenlerde huzur içinde anıyoruz. Konya'ya yakışan bir stadımız yoktu ya.
"(Gezi Eylemleri) Hızlı treni Konya'ya getirdik mi? Getirdik. Bir de bunlara sorun ya siz ne yaptınız? Sağ olsun belediyecilikte gerçekten Tahir kardeşimizin, önceki kardeşlerimizin Konya'ya hizmetleri oldu. Kardeşlerim sadece son 5-6 yılımızı gözden geçirdiğimizde maruz kaldığımız saldırılardan Allah'ın ve milletimizin desteğiyle altından kalktık. 10 tane, 12 tane ağacı bir yerden bir yere sökülüp dikilecek kıyameti koparacaklar. Dinlemediler. Bay Kemal Taksim Meydanı'na geldi. Bezmi Alem Camisi'ne bira şişeleriyle girdiler. Dolmabahçe'deki Başbakanlık ofisimizi yağmaladılar.&nb
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Hocaefendi'nin yeğeni elinde pazar poşetiyle evine giderken gözaltına alındı2.Bu kez İzmit'e İHA düştü.3.Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran hakkındaki suçlamalar belli oldu: 'Geliyorum' dedi4.Kahramanmaraş'ta yürekleri ağızlara getiren deprem!5.KHK'lıları ilgilendiren önemli haber: AİHM başvuru kriterlerini değiştirdi işte detaylar!
6.Uyuşturucu soruşturması Fenerbahçe'ye uzandı: Sadettin Saran ifade veriyor evinde arama var7.İçişleri Bakanlığı açıkladı: İzmit'te düşen İHA Rusya'ya ait8.Geceyarısı gözaltına alınan Gültekin hakkında karar verildi!9.Amerika hayali kuranlar şokta: ABD Green Card programını süresiz olarak askıya aldı!10.26 şirkete operasyon! Çok sayıda gözaltı var

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER







