Elon Musk, Biden’a: İnsan kılığına girmiş ıslak çorap kuklası dedi
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Cumartesi, Ocak 29 2022
Tesla CEO’su Elon Musk, ABD Başkanı Joe Biden’ın Tesla’dan bahsetmeden diğer yerli elektrikli araç üretimiyle ilgili konuşmasına tepki gösterdi. Musk, Twitter hesabı üzerinden Biden için “insan kılığına girmiş ıslak çorap kuklası” ifadelerini kullandı.
Biden, General Motors Başkanı ve CEO’su Mary Barra ile şirketin Michigan’da elektrikli araçlar ve pil hücreleri üretmeye yönelik 7 milyar dolarlık yatırımıyla ilgili konuştuğu bir videoyu paylaştı.
ABD Başkanı, videoda, “Geleceğin tam burada Amerika’da olacağını söylediğimde ciddiydim. General Motors ve Ford gibi şirketler burada evlerinde her zamankinden daha fazla elektrikli araç üretiyorlar” ifadelerini kullandı.
“T ile başlar, A ile biter, ortada ESL”
Bunun üzerine Musk, çorap emojisini kullanarak, “Biden insan kılığında ıslak bir çorap kuklası” yanıtını verdi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Ufuktaki operasyonun şifreleri AKP'li Tayyar'dan: Başkan yardımcısı sevgilisini kamu kurumuna aldırıyor2.Bomba Kulis: ''Hakan Fidan görevden alınacak. Yerine kim gelecek?''3.Habertürk'ün eski GYY Veyis Ateş adliyeden uyuşturucu testine gönderildi!4.Süper ligde top koşturan futbolcuya silahlı saldırı: Durumu kritik!5.Avrupa'da Barış Boyun suç örgütüne kapamlı operasyon!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER







