Ekrem İmamoğlu'ndan 'sürpriz' açıklaması
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Pazar, Mayıs 26 2019
Mazbatası elinden alınan CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Gönüllüleri toplantısında konuştu.

Mazbatası elinden alınan CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Gönüllüleri toplantısında konuştu. İmamoğlu, tatile gideceklerin dönüp dönmediğinin kontrol edilmesi gerektiğini söyledi. Konuşmasında son bir hafta kala sürprizleri olduğunu da duyurdu.
İmamoğlu' şöyle konuştu:
"Biz bu bir avuç ağzı kötü insana bu milletin ahlakıyla, vicdanıyla ders vereceğiz. İyilik kazanacak. Güler yüzlü olacağız.
Bu kötü boksörler kavga etmek istiyor. Onları ringde tek başına bırakacağız. Ondan sonra kendi başına kalacaklar ve kendileriyle kavga etmeye başlayacaklar. Milletine güvenen Mustafa Kemal duruşu bizim ışığımızdır, hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz.
İstanbul ile ilgili hayallerimizi anlatın. Herkese bunu anlatın. 18 günde ne yaptığımızı anlatın. Suyu ucuzlattık. Öğrencilerimizin cebine 45 lira koyduk. Artık dini bayramlarda ücretsiz ulaşım var. Siyasete dini asla alet etmeyin. Bu milletin vicdanı bunu kabul etmez.
Bazı sözler 100 yıl geçse de unutulmaz. Örnek mi? Egemenlik kayıtsız, şartsız milletindir. Bazılarının sözleri de akşamdan sabaha değişir. Onun için kötü söz sahibine aittir. Ramazana uygun disiplinle çalışacağız. Herkesin inancına saygı duyan güzel yürekli insanlar olarak çalışacağız.
Disiplinli çalışırsak başarıyı elde ederiz. Ev ziyareti yapın. Sandıklarda görev almayı teşvik edin. Bu kardeşinizin selamını onlara iletin. Tartışın ama asla kavga etmeyin. Yarın unutacağımız bir şey yapmayacağız.
Alın terimize zarar verenlere, alın terimizi helal etmeyeceğiz. Biz milli birlik ve beraberliğe inanmış insanlarız. En büyük ilacımızın umut olduğuna inanan bireyler olacağız. Kendimi umut olarak görüyorum, siz de kendinizi öyle görün.
</
Bu haberler de ilginizi çekebilir

ŞERİF ALİ TEKALAN

KADİR GÜRCAN

ABDULLAH AYMAZ

KEMAL GÜLEN







