Orka Banyo bir milyon eve ulaştı

Sektöründe önemli bir yere sahip olan firma her yıl yenilediği konsepti ile tüketicilerin tercihi olmaya devam ediyor.

Orka Banyo bir milyon eve ulaştı

Dünyadaki en büyüklerin tercihi, Türkiye’nin en büyük banyo mobilya üreticisi ORKA® BANYO sektöründe liderliğini ve büyümesini sürdürürken, her yıl yenilediği konsepti ile tüketicilerin tercihi olmaya devam ediyor. Yüksek teknolojiyi tasarımla buluşturan ORKA® BANYO, yenilikçi üretim felsefesiyle banyo mobilya sektörüne öncülük etmeye devam ediyor.

Evinizin  en sakin mekanı olan banyonuzda, ORKA® BANYO ürünleri ile şıklığı ve sadeliği aynı anda yaşayabilirsiniz. Kullanıldığı ortama karakteristik özellikler katan ORKA® BANYO serisi ürünleri, gusto sahibi kişiler için karmaşa ve fazlalıklardan uzak tasarımlara sahip. 

Gold Line serisi ile  lüks ve ihtişamı, Silver Line serisi ile estetik ve fonksiyonelliği, Bronze Line serisi ile de endüstri ve sanatı birleştirerek son teknoloji  ile 1. Sınıf hammadde kullanılarak üretilen ORKA® BANYO, banyolarınıza yılların kazanımı el işçiliği tecrübesi ile ulaşmaya devam ediyor.

ORKA® BANYO tüketiciye kaliteyi en hızlı biçimde sunmayı ilke edinerek güçlü organizasyonu ile dünya standartlarında hizmet verirken, uyguladığı sosyal sorumluluk projeleri ve çevreci ürünleri  ile de çevreye ve insana duyduğu saygıyı da dile getiriyor.

<< Önceki Haber Orka Banyo bir milyon eve ulaştı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER