www.siraliotogaz.gen.tr sitesi görülmemiş bir ilk daha gerçekleştirdi. "/> www.siraliotogaz.gen.tr, sitesi, görülmemiş, bir, ilk, daha, gerçekleştirdi., "/>

İnternetten para kazanmak çok kolay !

Artık oturduğunuz yerden para kazanabilirsiniz. Bilgi toplumunun oluşmasına ve tüketicinin bilinçlenmesine önem veren www.siraliotogaz.gen.tr sitesi görülmemiş bir ilk daha gerçekleştirdi.

İnternetten para kazanmak çok kolay !

Otomotiv ve LPG sektöründe firma tanıtımları, kampanya duyuruları ve sektörel yenilikleri en hızlı şekilde ziyaretcileri ile paylaşan www.siraliotogaz.gen.tr şimdi de ziyaretcilerinin internetten para kazanmalarını sağlayacak harika bir fırsat sunuyor. Yenilenen haber servisi ile birlikte otomotiv ve otogaz sektörü ile alakalı haberlerinize ücret ödüyorlar. Gönderdiğiniz habere ödenecek ücretin ayrıntısını ve hangi haberlerin kabul edileceğine dair bilgileri sitede bulabilirsiniz. Mail atarak veya irtibat telefonlarını arayarak ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Firma, haberi yayınlanan kişiye kesintisiz ve net olarak ödeme yapıyor ancak haberinizin başarısı ile ilgili olarak sonradan size farklı süprizler de sunabileceklerini belirtiyorlar. Elbette haberin yayınlanmasının devamında sağlayacağı geri dönüş başarısı bunda en büyük etken oluyor. Her haber kabul edilmiyor ve gerçekten doğru, dürüst, alıntı olmayan ve daha önce başka hiçbir sitede Türkçe olarak yayınlanmamış içerikteki haberler kabul ediliyor. Firma yöneticilerinin ekonominin canlanması ve toplumsal katma değerin üretilmesi adına böyle bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdikleri için mutlu oldukları belirtiliyor. İnternetten para kazanmak konusundaki çalışmalarını daha da ileriye götüreceklerini ve siteye haber sağlayan ziyaretcilerini memnun etmek adına ileriye dönük çok daha büyük süprizlerinin olacağını bildiriyorlar. Bunlara ilave olarak, ziyaretcilerden gelecek teklif ve projeleri ise özel olarak değerlendireceklerini ve bu konuda teklif sahibini memnun edecek ortak projelere ve iş birlikteliklerine açık olduklarını belirtiyorlar.
<< Önceki Haber İnternetten para kazanmak çok kolay ! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER