Karnından çıktı

Okuma Süresi 3 dkYayınlanma Pazartesi, Şubat 8 2016
Art arda geçirdiği ameliyatların sonuncusunda, karnından havlu büyüklüğünde bez çıkan kadın hatalı ameliyatı gerçekleştirdiğini iddia ettiği doktor ve hastaneden şikayetçi oldu.
Karnından çıktı

Emine Arslan'ın avukatları Ebru Koçyiğit ve Ali Küçükali aracılığı ile savcılığa sunduğu suç duyurusunda bulundu. Avukatların suç duyurusu dilekçesine göre olay şu şekilde gelişti: 

34 yaşındaki bir çocuk annesi Emine Arslan geçtiğimiz Eylül ayında 5 aylık hamileyken kontrol için Pendik'te özel bir hastaneye gitti. Doktoru M.U. yaptığı kontrolde Arslan'a bebeğinin karnında öldüğünü ve yumurtalıklarında 2 adet kisti olduğunu belirterek ameliyata alınması gerektiğini söyledi. Ameliyattan sonra doktor M.U. hastasına bebeğinin ve her 2 kistinin de alındığını belirtti. Ameliyat sonrası verilen patoloji raporunda tek bir kistten bahsedilmesi üzerine şüphelenen Arslan doktoruna durumu sorduğunda her şeyin kontrolü altında olduğuna dair cevap aldı. Günler geçtikçe acıları artan kadın hasta, yeniden doktoruna gitti ve doktoru kendisine ağrılarının normal olduğu söyledi. Yataktan kalkamayacak duruma gelen Arslan bir devlet hastanesinde muayene olmaya karar verdi ve 22 santimlik kisti olduğunu öğrendi. Devlet hastanesi Emine Arslan'ı bir üniversite hastanesine sevk etti. 


KARNINDAN HAVLU BÜYÜKLÜĞÜNDE GAZLI BEZ 

Üniversite hastanesinde kistinin büyüklüğünü gören doktorlar Arslan'ı acil olarak ameliyata aldı. Doktorlar ameliyat devam ederken Arslan'ın karnında dalak altına doğru uzanan 25 santim çapında başka bir kitleye rastladı. Ameliyat sonrası hastaya verilen raporda 25 santim ç

Bu haberler de ilginizi çekebilir