Doğan Medya'nın ardından bir televizyon daha satışa çıkarıldı
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Salı, Nisan 17 2018
Mehmet Ali Ilıcak 2 yıl önce hayata geçirdiği 1 AN TV'yi satılığa çıkardı
Aydın Doğan sahibi olduğu Türkiye’nin en büyük medya grubu Doğan Medya’nın geçtiğimiz günlerde Erdoğan Demirören’in sahipliğindeki Demirören Medya Grubu’na satışının ardından bir satış haberi daha geldi. Mehmet Ali Ilıcak 2 yıl önce hayata geçirdiği 1 AN TV'yi satılığa çıkardı.
Nazlı Ilıcak'ın oğlu Mehmet Ali Ilıcak, kanalı satışa çıkarmasının sebebini Medyaradar'a "Koskoca Aydın Doğan bile medyaya veda etti. Biz Ondan öncesinde vardık. Artık çok yorulduk. Biz de Ilıcak ailesi olarak 52 yıl sonra medyaya veda ediyoruz" diyerek açıkladı.
İstanbul merkezli olan 1 AN TV 2016 yılının Nisan ayında açıldı. Ulusal yayın lisansı bulunan kanal "1An'da Hayatınız Değişecek” şeklindeki sloganıyla yayın yapıyor. Cem Küçük, Cemil Barlas, Nagehan Alçı. Gizem Özdilli, Yeşim Erçetin, Billur Kalkavan gibi isimler programcı olarak kanalda boy gösteriyordu. 1 AN TV Turksat 4A Digitürk ve DySmart üzerinden de izlenebiliyor.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Kenya’da gözaltına alınan eğitimci Mustafa Güngör, günler sonra serbest bırakıldı2.ABD'den tedirgin eden bilgilendirme: Türkiye'de yaşayan vatandaşlarını deprem için uyardı3.Flaş gelişme: Yeniden ifade vermek için adliyeye giden Ersoy itirafçı mı olacak?4.İran'da sokak eylemleri büyüyor! Halk pahalılık ve enflasyondan şikayetçi5.Gerilim! Suriye'de Lazkiye bölgesinde sokağa çıkma yasağı uygulanmaya başladı

ABDULLAH AYMAZ

ORHAN KESKİN

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ÇOK OKUNAN HABERLER

Kenya’da gözaltına alınan eğitimci Mustafa Güngör,...

ABD'den tedirgin eden bilgilendirme: Türkiye'de ya...

Flaş gelişme: Yeniden ifade vermek için adliyeye g...

İran'da sokak eylemleri büyüyor! Halk pahalılık v...

Gerilim! Suriye'de Lazkiye bölgesinde sokağa çıkma...


