DEVA Partisi'nden MHP'ye: Cevap vermeye değer bulmuyoruz
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Çarşamba, Mayıs 27 2020
DEVA Partisi'nden MHP'nin kendilerine ve Genel Başkan Ali Babacan'a yönelik açıklamalarına yanıt geldi.
DEVA'dan yapılan açıklamada, "İktidarın küçük ortağı adına, her zamanki hakaretamiz ve tehditkar üslupla, Partimizi ve Genel Başkanımızı hedef alan iftira dolu bir açıklama yapılmış. Bu tür izansız açıklamaları cevap vermeye değer bulmuyoruz" dendi.
Babacan, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin, DEVA'ya hakaretiyle başlayan tartışma sürüyor.
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Babacan'ın, Bahçeli'ye yönelik "2001 krizinde de, şimdiki krizde de iktidarın ortağı MHP" şeklinde sözlerine ilişkin, "Akıl tutulması yaşayanların, aklı ipotek altında olanların Sayın Genel Başkanımızın akıl ürünü sözlerini 'deli saçması' olarak adlandırması, bir meczubun bir dahiye dil uzatmasından farksızdır." ifadesini kullanmıştı.
"Cevap vermeye değer bulmuyoruz"
Büyükataman tarafından yapılan sert açıklamaya Twitter üzerinden yanıt veren DEVA Partisi şu ifadeleri kullandı:
İktidarın küçük ortağı adına, her zamanki hakaretamiz ve tehditkar üslupla, Partimizi ve Genel Başkanımızı hedef alan iftira dolu bir açıklama yapılmış. Bu tür izansız açıklamaları cevap vermeye değer bulmuyoruz. Biz, ülkenin büyüyen sorunlarına çözüm üretmek için çalışıyoruz.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Ufuktaki operasyonun şifreleri AKP'li Tayyar'dan: Başkan yardımcısı sevgilisini kamu kurumuna aldırıyor2.Bomba Kulis: ''Hakan Fidan görevden alınacak. Yerine kim gelecek?''3.Habertürk'ün eski GYY Veyis Ateş adliyeden uyuşturucu testine gönderildi!4.Süper ligde top koşturan futbolcuya silahlı saldırı: Durumu kritik!5.Avrupa'da Barış Boyun suç örgütüne kapamlı operasyon!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER







