Derme çatma bir ev... Acılı bir baba... Türk bayrağı... 40 yıllık terörle mücadelenin özeti bir fotoğraf
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Salı, Ekim 11 2016
Hakkari'de şehit düşen Düzceli Jandarma Er Erkan Özdemir'in babaevinde yas vardı. Devlet yetkilileri şehide baş sağlığı ziyaretinde bulundu ve tüm Türkiye her şehide olduğu gibi Erkan'a da çok üzüldü. Ancak yine ateş düştüğü yeri yaktı.
Düzceli şehidin baba evinde yas var
Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde hain terör örgütü PKK'nın bomba yüklü araçla yaptığı saldırı sonrasında şehit olan Düzce'nin Yığılca ilçesinden Jandarma Er Erkan Özdemir'in baba evinde yas var. Yığılca Aydınyayla köyündeki evinde taziyeleri kabul eden şehidin babası Şenol Özdemir, gözyaşlarını tutamayarak terör örgütüne lanet yağdırdı. Baba Özdemir, “Ciğerim gitti, ciğerim parçalandı. İnşallah o şerefsizler de parçalanır. İnşallah onlar da paramparça olurlar” dedi.

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde PKK’lı teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit edilen Jandarma Er Erkan Özdemir, memleketi Düzce’nin Yığılca ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. Şehit Özdemir’in naaşı yakınları tarafından Zonguldak Havaalanı’ndan alınarak, karayolu ile ilçe stadına götürüldü. Burada şehit Özdemir’in öz geçmişinin okunmasının ardından, Düzce İl Müftüsü Selami Emen tarafından cenaze namazı kıldırıldı. Şehidin cenazesi Türk bayrakları ile oluşturulan konvoy eşliğinde ilçeye bağlı Aydınyayla köyüne getirilerek, köy meydanında helallik alındı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Hocaefendi'nin yeğeni elinde pazar poşetiyle evine giderken gözaltına alındı2.Bu kez İzmit'e İHA düştü.3.Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran hakkındaki suçlamalar belli oldu: 'Geliyorum' dedi4.Kahramanmaraş'ta yürekleri ağızlara getiren deprem!5.KHK'lıları ilgilendiren önemli haber: AİHM başvuru kriterlerini değiştirdi işte detaylar!
6.Uyuşturucu soruşturması Fenerbahçe'ye uzandı: Sadettin Saran ifade veriyor evinde arama var7.İçişleri Bakanlığı açıkladı: İzmit'te düşen İHA Rusya'ya ait8.Geceyarısı gözaltına alınan Gültekin hakkında karar verildi!9.Amerika hayali kuranlar şokta: ABD Green Card programını süresiz olarak askıya aldı!10.26 şirkete operasyon! Çok sayıda gözaltı var

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER







