Başbakan danışmanına eskort aracı çarptı
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Çarşamba, Ocak 13 2016
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Sultanahmet saldırısında yaralananları hastanede ziyaret etti. Başbakanlık basın danışmanlarından Ramazan Cin, eskort aracın çarpması sonucu yaralandı. Cin, sedye ile hastaneye alındı.

Başbakan Davutoğlu, Almanya İçişleri Bakanı Thomas de Maiziere ile birlikte Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne geldi. İçişleri Bakanı Efgan Ala'nın da yer aldığı ziyarette Davutoğlu'na eşi Sare Davutoğlu da eşlik etti. Ziyaret öncesinde ve ziyaret sırasında hastanenin acil girişi çevresinde yoğun güvenlik önlemleri dikkat çekti. Yaklaşık yarım saat süren ziyaretin ardından Davutoğlu ve beraberindekileri açıklama yapmadan hastaneden ayrıldı.
Bu arada, Davutoğlu'nun konvoyunun çıkış için hareket ettiği sırada Başbakanlık basın danışmanlarından Ramazan Cin, görevli eskort araçlarından birinin çarpması sonucu yaralandı. Gazetecilerin yardımıyla sedyeye konulan Cin, hastanede tedavi altına alındı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Yandaş medya feryad figan! 'Mahallenin danası' olmaktan şikayetçiler!2.Mehmet Akif Ersoy'un ifadesi ortaya çıktı!3.İşte en pahalısı: Katlanabilir iPhone geliyor!4.İran'da sokak eylemleri büyüyor! Halk pahalılık ve enflasyondan şikayetçi5.Mehmet Akif Ersoy ne anlattı? 3 Saat süren ek ifadenin ardından cezaevine gönderildi
6.Trump, Venezuela'da uyuşturucu teknelerinin limanını vurduklarını açıkladı7.Ünlülere uyuşturucu soruşturması: Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı gözaltına alındı8.Gerilim! Suriye'de Lazkiye bölgesinde sokağa çıkma yasağı uygulanmaya başladı9.ABD, Türkiye'deki 'büyük depremi' biliyor mu? Uzmana göre açıklama tesadüf değil!10.Özel nihayet askeri öğrenciler ve KHK'lıları hatırladı!

ERTUĞRUL İNCEKUL

SAFVET SENİH

ABDULLAH AYMAZ

ORHAN KESKİN

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER







