'Suruç katliamcısı yakalandı' dedi
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Cumartesi, Ekim 10 2015
Ankara'daki saldırıları değerlendiren Başbakan Davutoğlu, Suruç katliamını yapan şahsın yakalandığını ve hukuka teslim edildiğini söyledi. Peki öyle mi?

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Suruç'ta kendini patlatarak öldüren canlı bomba Abdurrahman Alagöz'ü yakaladıklarını iddia etti. Davutoğlu, Ankara'da 86 kişinin öldüğü bombalı saldırıyla ilgili yaptığı açıklama ilginç bir iddiada bulundu.
HDP Eşbaşkanı Demirtaş'ın "Suruç katliamını yapanlar yakalanmadı" sözlerine cevap veren Davutoğlu, tüm olayların başlangıç noktası olan Suruç katliamının failinin yakalandığını ve hukuka teslim edildiğini iddia etti.
PEKİ GERÇEK ÖYLE Mİ?
Davutoğlu yanlış biliyor. Ya danışmanları ya da bürokratları kendisi yanlış bilgilendirdi. Suruç katliamını yapan kişi yakalanmadı, öldü. Zira 32 kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı düzenleyen Abdurrahman Alagöz canlı bomba idi ve bombalı saldırıda öldü.
İşte Davutoğlu'nun o açıklaması;
"Diyarbakır’da da Suruç’ta da suçlular yakalandı, Demirtaş 'yakalanmadı' diyor, yakalandı hukuka teslim edildiler. Hiçbir terör olayının üstü örtülmemiştir. Biz DEAŞ mevzilerini 23 Temmuz’da hedef aldık. Cezalandrıcı bir dil kullandık. 32 vatandaşımızın cinayetinin arkasında DEAŞ vardı cezalandırdık"
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.F-16'ların vurduğu İHA hakkında şok bilgi: Ankara yakınlarına kadar ulaşmış2.Avustralya'daki terör saldırısında ilginç detaylar ortaya çıktı!3.KHK'lılar Ankara'da adeletsizliği haykırdı: Zeytinyağı almak bile terör suçu oldu...4.Esad ve eşi Esma Esad Rusya'da ne yapıyor? Ayrıntılar ortaya çıktı...5.Tayyar fitili ateşledi: Öyle biri var ki, iddialar Mehmet Akif Ersoy'unkinden daha ağır...
6.ABD'de kırmızı alarm: 'Bir dizi bombalı terör saldırısı önlendi'7.Konut sahibi olanlar dikkat! TCMB araştırma sonucu şok sonuç!8.Konya hazır mı?9.Türkiye 'adaletsizlik rekoru' kırdı, AİHM tescil etti: 2 bin 420 kişi için daha hak ihlali kararı10.Mahkeme karar verdi: AKP’li eski milletvekili Hüseyin Kocabıyık hakkında tahliye!

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

ŞERİF ALİ TEKALAN

KADİR GÜRCAN
ÇOK OKUNAN HABERLER

F-16'ların vurduğu İHA hakkında şok bilgi: Ankara ...

Avustralya'daki terör saldırısında ilginç detaylar...

KHK'lılar Ankara'da adeletsizliği haykırdı: Zeytin...

Esad ve eşi Esma Esad Rusya'da ne yapıyor? Ayrıntı...

Tayyar fitili ateşledi: Öyle biri var ki, iddialar...


