Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’na hakkını helal etmeyen Gökhan Zan: Nasıl insanlarsınız!

Okuma Süresi 3 dkYayınlanma Çarşamba, Mart 15 2023
Deprem felaketinden etkilenen Hatay'da ilk günden beri yardım çalışmalarına katılan Hatayspor yardımcı antrenörü Gökhan Zan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı hakkında söylediği sözlere açıklık getirdi.
Eski milli futbolcu ve Hatayspor yardımcı antrenörü Gökhan Zan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’na sitem ettiği açıklamasından sonra, kendisine yapılan saldırılara yanıt verdi.

Geçtiğimiz gün bir televizyon kanalına katılan Gökhan Zan, defnedilecek cenazeleri için Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’ndan bekledikleri yardımın gelmediğini söyledi. Cumhurbaşkanlığı’ndan yardım geleceğinin söylenmesi sonrası mezarlıkta, zifiri karanlıkta saatlerce beklediklerini anlatan Gökhan Zan, 1 hafta boyunca kendisine yalan söylendiğini ve hiçbir yardım gelmediğini belirtti.

Gökhan Zan, bu açıklamalarının ardından sosyal medyada hükümet destekçisi hesaplar tarafından linç edildi. Daha önce başka bir kanalda katıldığı canlı yayında Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’na teşekkür ettiği videoyu paylaşan hesaplar, Zan’ı yalan söylemekle suçladı.

“İŞİN ASLI ŞU ŞEKİLDE…”
Yaşananların ardından iddialara yanıt veren Gökhan Zan, şu ifadeleri kullandı:

“Bugün Halk TV’de katıldığım programa gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Değerli arkadaşlar benim için önemli olan, deprem bölgesinde halkımızın sesini duyurabilmekti. Ancak belli gruplar, daha önce katıldığım bir programdaki sözlerini çarpıtarak, cımbızla çekerek ters algı yaratmak istiyorlar. İşin aslı şu şekildedir.”

“İNANMAK ZORUNDAYDIM”
“İletişim Başkanlığı yardımcılarından Çağatay Bey beni aradı. Çağrımıza cevap verdi. O zaman kendisine telefonda teşekkür etmiştim. Daha sonra Habertürk’te katıldığım programda Çağatay Bey’in sözlerine inandığım için, hemen ilgili makama sayın valilerimize talimat verdiğini her şeyin hızlı şekilde yapılacağını ifade etti. Ben de kendisine inandım. İnanmak zorundaydım, devletin kurumundaki bir insanın halkın yanında olduğunu görmek

Bu haberler de ilginizi çekebilir