Erdoğan, çılgın partilerle ünlü Lindsay Lohan ile nasıl ittifak kurdu?
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Cuma, Nisan 14 2017
İngiltere'de yayınlanan The Times gazetesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD'li Hollywood yıldızı Lindsay Lohan arasındaki ilişkiyi anlatan bir haber yayınladı. Lindsay Lohan, bulvar gazetelerine boy boy haber olan yoz yaşantısı, çılgın partiler ve instagram pozlarıyla biliniyor.
Times: Erdoğan’ın Lindsay Lohan ile sıra dışı ittifakının arkasında Hilal Kaplan var
Hannah Lucinda Smith imzalı haberde Erdoğan'ın kendisini eleştiren pek çok kişiye karşı çılgın partiler vermekten hoşlanan Lindsay Lohan ile sıra dışı bir ittifakı olduğu anlatıldı.
Habere göre ikili arasında son aylarda gelişen ilişkinin temelinde ikisinin de Suriyeli sığınmacılara duyduğu ilgi var.
"30 yaşındaki Lohan'ın bulvar gazetelerinde aktarılan yoz hayatını takip edenler hükümet yanlısı gazetelerde yer almasına şaşırdı" ifadelerinin yer aldığı haber şöyle devam ediyor:
"Ekim ayında bir sığınmacı kampını ziyaret ettiğinde kafasını bir başörtüsü ile sıkıca bağlamıştı.
"Ekim sonlarında Yunanistan'daki gece kulübünü açarken bir muhabire tekrar tekrar 'dünya beşten büyüktür' dedi. Erdoğan bu ifadeyi BM Güvenlik Konseyi'ni eleştirmek için kullanıyor.
"Ocak ayında resmi bir şekilde giyinen Lohan 63 yaşındaki Erdoğan'ı ve eşi Emine Erdoğan'ı Ankara'daki bin odalı saraylarında ziyaret etti. 'Cumhurbaşkanı Erdoğan ve First Lady'nin beni davet etmesi hayal gibi' diye yazmıştı Twitter'a.
"Lohan'ın Türkiye ziyaretlerinin arkasında ise Erdoğan yanlısı köşe yazarı Hilal Kaplan var.
"Kaplan'ın eşiyle birlikte kurduğu Bosphorus Centre for Global Affairs adlı düşünce kuruluşunun internet sitesine girdiğinizde nereye tıklarsanız tıklayın karşınıza Erdoğan çıkıyor.
"The Times'a konuşan Kaplan, Lohan ile bir ortak arkadaşları tarafından tanıştırıldıklarını, oyuncunun bir sığınmacı kampını ziyaret etmek istediğini söylemesi üzerine bu ziyareti ayarladıklarını belirtti: 'ilk başta bu isteğiyle ilgil şüphelerim vardı ama sığınmacılara karşı çok içten ve arkadaş canlısıydı. Sonrasında Erdoğan ile tanışmak istediğini söyleyince aracı olduk.'
"Bir za
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Hocaefendi'nin yeğeni elinde pazar poşetiyle evine giderken gözaltına alındı2.Bomba Kulis: ''Hakan Fidan görevden alınacak. Yerine kim gelecek?''3.Ufuktaki operasyonun şifreleri AKP'li Tayyar'dan: Başkan yardımcısı sevgilisini kamu kurumuna aldırıyor4.Avrupa'da Barış Boyun suç örgütüne kapamlı operasyon!5.Geceyarısı gözaltına alınan Gültekin hakkında karar verildi!
6.26 şirkete operasyon! Çok sayıda gözaltı var7.İtirafçı, Mehmet Akif Ersoy soruşturmasında Soylu'nun adını da verdi!8.Gökçek mahkeme zoruyla tahliye edildi, şimdi de anahtarları vermiyor!9.Amerika hayali kuranlar şokta: ABD Green Card programını süresiz olarak askıya aldı!10.Bu kez İzmit'e İHA düştü.

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER

Hocaefendi'nin yeğeni elinde pazar poşetiyle evine...

Bomba Kulis: ''Hakan Fidan görevden alınacak. Yeri...

Ufuktaki operasyonun şifreleri AKP'li Tayyar'dan: ...

Avrupa'da Barış Boyun suç örgütüne kapamlı operasy...

Geceyarısı gözaltına alınan Gültekin hakkında kara...


