CHP lideri Özel, Kayseri'deki saldırıya 'acizlik' dedi, MHP'liler saldırıya geçti

Okuma Süresi 3 dkYayınlanma Cumartesi, Haziran 22 2024
CHP lideri Özgür Özel'in Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde yaşanan saldırıya ilişkin MHP'yi hedef alarak "Görünen tek şey acizliğiniz" demesi MHP'lileri kızdırdı. MHP'li Baki Ersoy ve İzzet Ulvi Yönter'den peş peşe açıklama geldi.
Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde CHP'den belediye meclis üyesi adayı olan Şerafettin Bahadır, silahlı saldırıya uğramış ve CHP lideri Özgür Özel sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, olayı ilçede yenilenen 31 Mart seçimlerine bağlaşmış ve “bu yaptığınız ne gücünüzü gösterir ne kudretinizi… Görülen tek şey acizliğiniz ve çaresizliğinizdir” ifadelerini kullanmıştı.

Saldrırıyı ise Pınarbaşı'nın eski belediye başkanı MHP'li Menduh Uzunluoğlu'nun kardeşi Ejder Uzunluoğlu ve yanındakilerin yaptığı iddia edilmişti.

Özel’in açıklamalarına MHP’lilerden de yanıt gecikmedi.

Pınarbaşı seçimlerinin tekrarlanmasında adı sıkça geçen Bahri Ersoy, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda CHP lideri Özel’i hedef aldı.

Ersoy, “ACİZLİK iftira atmaktır, en büyük ACİZLİK ise ispatlayamayıp sürekli çukurda kalmaktır” dediği açıklamasında, şunları kaydetti:

“Özgür bey yenilenen seçimler hukuki bir süreçti ve tekrarlandı, sonuçlandı. Ancak Pınarbaşı Belediye Başkanımızın engelinden dolayı, bana göre tüm engelli vatandaşlarımızla alay ederek alkış tutan partilileriniz eşliğinde oyun oynayarak ACİZ kelimesinin tam karşılığını sergileyen engeli bana göre beyninde bulunan zihniyete neden hiç atıfta bulunmadınız? Daha önce CHP Kayseri İl Başkanı’nın oğlunun intihar ettiği gece (Kardeşimizin mekanı cennet olsun. Taziyesinde bulundum, aile konularına girmeyeceğim için beni suçlayan ACİZ VE ENGELLİ zihniyetler için yazıyorum) yine şahsımı hedef gösteren, olay gecesi “İyi araştırın Baki Ersoy yaptırmış olabilir diyebilen alçak müptezellere, konunun sebep ve sonuçları ortada, siz kimi neden suçluyorsunuz demediniz ? Dün gece hastane koridorlarında yine şahsımı hedef gösteren ACİZ ve ENGELLİ zihniyetlere karşı “Ağabeyi ile alakalı 31 Mart gecesi yapılan ağabeyinin engeli ile alay eden şahsa tasvip etmediğimiz davranışı sergileyen kişinin yaptığı ağır tahrike dayalıdır, muhtemelen ağabeyinin dahi haberi yoktur ve bunun azmettirmekle ne alakası var?” diyemediniz?

Özgür Bey köklü bir parti olan Cumhuriyet Halk Partisin

Bu haberler de ilginizi çekebilir