Cezaevinde bir ölüm daha... Tedavisi engellenen emniyet müdürü vefat etti...
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazar, Haziran 17 2018
OHAL döneminde Türkiye cezaevlerinde ölümlere bir yenisi eklendi. 23 aydır tutuklu olan 42 yaşındaki 3. sınıf emniyet müdürü İsmail Ülker tedavisine ve tahliyesine uzun süre izin verilmedi. Sağlık kurulu raporuna rağmen ancak bir ay önce tedaviye izin verilen Ülker, bugün hastanede hayatını kaybetti. Ülker’in çocukları ise babaları gününde yetim kaldı.
Temmuz 2016’da tutuklanarak cezaevine gönderilen 3. sınıf emniyet müdürü İsmail Ülker burada rahatsızlandı. Kolon kanseri teşhisi konan Ülker tüm başvurulara rağmen tahliye edilmedi. Ailenin ve avukatların sağlık kurulu raporlarına rağmen mahkemeler tarafında dikkate alınmayan Ülker’in tedavisi de uzun süre engellendi. Tüm başvurular sonucunda tedavisine bir ay önce izin verildi. Fakat tedaviye geç kalınmıştı. Emniyet müdürü bugün hayatını kaybetti.

Bu durumu twitter hesabından gündeme getiren eski Mazlum-Der Başkanı ve HDP Milletvekili adayı Ömer Faruk Gergerlioğlu, “Sağlık kurulu raporlarına rağmen uzun süre tahliye edilmeyen, tedavi alamayan eski Emniyet müdürü vefat etmiş. BU KAÇINCI..? Cezaevleri aynı zamanda eza evleri oldu.” dedi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Hocaefendi'nin yeğeni elinde pazar poşetiyle evine giderken gözaltına alındı2.Bomba Kulis: ''Hakan Fidan görevden alınacak. Yerine kim gelecek?''3.Ufuktaki operasyonun şifreleri AKP'li Tayyar'dan: Başkan yardımcısı sevgilisini kamu kurumuna aldırıyor4.Avrupa'da Barış Boyun suç örgütüne kapamlı operasyon!5.ESK Müdürü'ne suç duyurusu
6.Özel'den Erdoğan'a S-400’ler için: “Tükürdüğünü yalamaya kalkıyor”7.Geceyarısı gözaltına alınan Gültekin hakkında karar verildi!8.26 şirkete operasyon! Çok sayıda gözaltı var9.İtirafçı, Mehmet Akif Ersoy soruşturmasında Soylu'nun adını da verdi!10.Gökçek mahkeme zoruyla tahliye edildi, şimdi de anahtarları vermiyor!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER







