Celal Ülgen: (Sümeyye Erdoğan'a suikast iddiası) Buram buram kumpas kokuyor


İSTANBUL (CİHAN)- Avukat Celal Ülgen, bugün bazı gazetelerde yer alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'la ilgili suikast iddialarına tepki gösterdi. Ülgen, "Buram buram kumpas kokuyor. Burada hedef; ne Umut Oran, ne de başkası. Hedef CHP." dedi.

Hükümete yakın bazı gazetelerde yer alan 'Sümeyye Erdoğan'a suikast' iddiasını Twitter hesabından eleştiren Celal Ülgen, şu ifadeleri kullandı:

"Bugün 8. sanattan, delil üretme sanatından söz etmiştim. Bu gün üç gazetede yayınlanan Sümeyye E. suikast iddiası haberini okudum. Tam da 8. sanat ürünü sayılabilecek bir veri. Buram buram tertip ve kumpas kokuyor. Bu konudaki düşüncelerimi paylaşmak istiyorum.

İddia edilen fuatavni ile iddia edilen Umut Oran konuşması aynı kişinin elinden çıkmış. Aynı kişinin konuşma ve yazım tarzını yansıtıyor. İnsanın sorgulaması gerekir. Ama bu insanlar sorgulayan aklı sevmezler.

Fethullah Gülen ya da Emre Uslu bu kadar tedbirsiz ve özensiz mi? Alçak bir cinayet planını Twitter ya da sosyal medya üzerinden haberleşiyorlar. Umut Oran'ın da bunu takip ettiği izlenimini veriyorlar. Umut Oran böyle bir şeyin kumpas olduğunu bilebilecek düzeyde bir kişi. Burada hedef; ne Umut Oran, ne de başkası. Burada hedef CHP. Bu hususu açık olarak görmek lazım.

Şimdi açık ve net olarak söylüyorum; bu sav bir seçim yatırımıdır, bel altı çalışılmaktadır. Bu hususun üstüne gitmek gerekir. Bu sav, savcılık tarafından soruşturulmalıdır. Ancak kumpas çıkarsa -ki kumpastır- öyle kokuyor, seçimden önce bu hususun ortaya çıkması gerekir."
CİHAN
<< Önceki Haber Celal Ülgen: (Sümeyye Erdoğan'a suikast iddiası) Buram... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER