Çarşamba'da anayol köprüsü bariyerle çevriliyor


SAMSUN (CİHAN)- Karayolları Bölge Müdürlüğü, meydana gelebilecek bir kaza esnasında araçların köprüden Yeşilırmak Nehri'ne düşmesini engellemek için Çarşamba Karayolu Geçiş Köprüsü'nün dört bir yanına çelik bariyer döşemeye başladı

Çarşamba'da Karadeniz Sahilyolu'nun Yeşilırmak Nehri üzerinde sağ ve sol yönde iki ayrı köprü bulunuyor. Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü, önlem olarak bu köprülerin kenarlarına çelik bariyerler döşemeye başladı.

Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü Samsun İl Müdürlüğü yetkililerinden edinilen bilgilere göre: "Bu güzergah üzerinde oluşabilecek bir kazada araç eğer köprü demirlerine de şiddetle çarparsa ırmağa uçma ihtimali çok fazla oluyor. Bu yüzden iki köprünün dört bir yanına dörder metre uzunluğunda toplam 170 adet çelik bariyer yerleştiriyoruz. Bu bariyerlerin toplam uzunluğu 680 metre olacak. Çalışmalarımız kısa sürede bitecek. Bu bariyerler bir kaza anında insanlarımızın can güvenliğini koruyacak. Ve kaza yapan bir aracın Yeşilırmak Nehrine uçmasına azami engel olacak." denildi.
CİHAN
<< Önceki Haber Çarşamba'da anayol köprüsü bariyerle çevriliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER