Okul müdürü öğrencinin harçlığına haciz koydurdu

Okuma Süresi 2 dkYayınlanma Perşembe, Ağustos 29 2019
Skandallarla gündemden düşmeyen Cağaloğlu Anadolu Lisesi'nde müdür Necati Yener'in dava açan öğrencilerin banka hesaplarına el koydurduğu iddia edildi.

Birgün Gazetesinin haberine göre 1.100 öğrencisi olan Cağaloğlu Anadolu Lisesi'nde müdür Necati Yener, yeni bir skandala imza attı. 

Yener, geçen yıl öğrencilere hakaret ettiği için açılan davayı kazanması üzerine davayı açan öğrencilerin banka hesaplarına el koydurdu.

BARIŞ YARKADAŞ AKTARDI

Gazeteci Barış Yarkadaş, adı sık sık skandallarla gündeme gelen Cağaloğlu Anadolu Lisesi Müdürü Necati Yener ile öğrenciler arasında yaşanan gerilimi aktardı. 

Yarkadaş, ‘Proje Okul’ kapsamına alınan Cağaloğlu Anadolu Lisesi Müdürü Necati Yener’in bu kez de öğrencilerinin banka hesaplarına / harçlıklarına haciz koydurduğunu söyledi.



SKANDALLARLA GÜNDEMDEN DÜŞMEDİ

Cağaloğlu Anadolu Lisesi Müdürü Necati Yener’in 11 Ocak 2018'de bir sınıfa girerek öğrencilerine ‘Şerefsizler, soytarılar’ diye hakaret ettiği iddia edilmiş, aileler ve öğrenciler de müdür hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. 

Konu Yarkadaş tarafından da Meclis gündemine taşınmıştı. Müdür Necati Yener ise okulun bahçesinde bir gün sonra ‘Sucuk Partisi’ düzenlemişti. Partiye az sayıda kişi ilgi göstermişti. 

Daha sonra ise okula getirilen sucukların faturasının olmadığı ve ‘merdiven altı üretim’ olduğu da Tarım İl Müdürlüğünün raporuna dayanılarak Yarkadaş tarafından belgelenmişti.

ÖĞRENCİLERİN PARASINA GÖZ DİKTİ

Yark

Bu haberler de ilginizi çekebilir