Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı: TFF Başkanı özür dilemedikçe stada giremez

Okuma Süresi 3 dkYayınlanma Cumartesi, Kasım 18 2023
Hasan Arat ile birlikte 3 Aralık'ta Beşiktaş başkanlığı için yarışacak olan Serdal Adalı, katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulundu.
Beşiktaş’ta 3 Aralık Pazar günü yapılacak başkanlık seçiminde Hasan Arat ile yarışacak olan bir diğer Serdal Adalı, katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulundu.

Başkanlık adaylığını kulübün ihtiyacı olduğu için açıkladığını belirten Adalı, Trtspor’daki sözlerine şöyle başladı;

“Resmi olarak adaylık başvurularının süresi var. Geçtiğimiz 3-4 aylık dönemde yaşadığımız bir sıkıntı var. Son 20-22 gün dediğiniz kısım en son kısım. Ben Beşiktaş’ın dertlerini ve sıkıntılarını takip ediyorum. 1 sene öncesinden seçim çalışmalarına başlamak benim yapacağım bir iş değil. Normal seçim süresine 18 ay var zaten. Pusu yatıp bir seçim zamanı beklemem ben. İhtiyacı gördüğüm zaman ki ihtiyaç var ki bu karar alındı, adaylığımı açıkladım. Hasan Bey 1,5 sene önce aday olacağını açıkladı. Benim tarzım da bu değil. Hepimizin başarılı olmasını istediğimiz bir futbol takımımız var. Acaba kötü gider mi diye de adaylık olayını düşünmem. İhtiyaç vardı geldim. Geçmiş dönemlerde de ihtiyaç olduğu için aday olmuştum.”

“AVRUPA KUPALARINA KATILAMAZSAK…”

Başkan adayı Adalı, “Futbol takımımızı nasıl ayağa kaldırırız diye uğraşıyoruz. Mehmet Özdilek hocamız da çalışıyor. 11 Ocak’ta transfer dönemi başlıyor. En iyi şekilde değerlendirip takımı yeniden ayağa kaldıracağız. Biz Avrupa kupalarına katılamazsak, maalesef 85 milyon euroluk takımı tekrar ayağa kaldırmak için bir 85 milyon euro daha harcamamız lazım.” dedi.

“TFF BAŞKANI ÖZÜR DİLEMEDİKÇE STADA GİREMEZ”

“Biz ne zaman birleşsek o zaman şampiyon oluyoruz. Kendi ayağımıza basmaktan dışarıyı unutuyoruz. TFF Başkanı gelecek benim evimde parmak sallayacak! Benim en çok sinirimi bozan şey bu. Bunu bu hale nasıl getirdiler? Ben seçilirsem, TFF Başkanı (Mehmet Büyükekşi) özür dilemedikçe o stada giremez.”

“ENKAZ DEVRALDIM LAFINI BENİM AĞZIMDAN DUYAMAZSINIZ”

“Benim hoca ile görüşmem kadar doğal bir şey yok. Buyursun gelsin kendi de konuşsun. 22 gün önce aday oldu diye el

Bu haberler de ilginizi çekebilir