BBP’li Kartal:"Bu taksimi kurt yapmaz kuzulara şah olsa"
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Perşembe, Ekim 8 2015
Kaptan Kartal, 32 saat görev yapan vekillerin SGK primlerinin 4 yıl boyunca Meclis bütçesinden ödenmesine tepki gösterdi.

2 yıl görev sürelerini doldurmadıkları için emeklilik hakkı kazanamayan ancak yalnızca 32 saat görev yapan vekillerin SGK primleri, 4 yıl boyunca Meclis bütçesinden ödenecek. Vekiller çalışmasalar bile primleri Başbakanlık Müsteşarı’na endeksli olarak meclis tarafından karşılanacak. Bu karardan sonra, Büyük Birlik Partisi genel başkan yardımcısı ve BBP Mersin milletvekili adayı Kaptan Kartal "Bu taksimi kurt yapmaz kuzulara şah olsa" diye konuştu.
“TEDAVİ YARDIMI DEVAM EDECEKTİR"
Kaptan Kartal, ''Aday olmayan veya aday olup da tekrar seçilemeyen milletvekillerinin tedavi yardımı mevcut haliyle aynen devam edecektir.''dedi.
PEŞİN MAAŞ
Ayrıca Kartal, ''meclis, 1 Kasım listesine giremeyen milletvekillerine de 15 Ocak 2016’ya kadarki üç aylık maaşlarını 15 Ekim’de peşin ödeyecek milletvekilleri 15 Ekim’de 90 günlük maaşı peşin alacaklar.Milletvekillerinden emeklilik hakkı olanlara 63 bin lira, emekliliği dolmayanlara 42 bin lira dolayında peşin ödeme yapılacak.Fakir fukara edebiyatı yapan AKP,CHP,MHP,HDP vekilleri neden bu bizim hakkımız değil diyemiyorlar. Bu taksimi kurt yapmaz kuzulara şah olsa asgari ücretlimiz,işçimiz,memurumuz,köylümüz çiftçimiz fakr-u zaruret içinde olacak bey efendiler de 32 saat çalışma karşılığı olarak bu hakları alacaklar. Nimet yine birlerine, külfet ise Anadolu çocuklarına düştü.
Konuştuğunda mangalda kül koymayanlar gider ayak yaptılar yapacaklarını. Milletimize sesleniyorum; hani nerede adalet diyenler,hani nerede biz halkçıyız diyenler, hani nerede biz milliyetçiyizdiyenler, hani o ezilenler diyenler kendi menfaatleri oldu mu hepsi sus puslar.” diye konuştu.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Buğra Gökce trajik Mehmet Akif Ersoy karşılaşmasını anlattı: 'Ağlamaya başladı hepimiz etkilendik'2.Trump'tan kritik açıklama: "Golan Tepeleri'ni İsrail'e verdim"3.Muharrem Sarıkaya işten atıldı!: Kameramanı tokatlamıştı!4.Almanya işsizlik yardımını zorlaştırıyor5.Tutuklandı: Ela Rümeysa Cebeci ifadesinden sonra nezarete alındı!
6.Geri dönüyor: İngiltere'den AB ayrılık sürecinde bazı başlıklarda dönüş!7.Savaşa hazırlanıyor: Almanya 50 milyar avroluk dev bütçe onayı8.Soylu'nun 'sağ kolu' da aralarında: 235 emniyet müdürü emekli edildi9.Seçimin ayak sesleri: YSK Başkanı'nından saraya sürpriz ziyaret10.Adliyedeki büyük soygunda sıcak gelişme!

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Buğra Gökce trajik Mehmet Akif Ersoy karşılaşmasın...

Trump'tan kritik açıklama: "Golan Tepeleri'ni İsra...

Muharrem Sarıkaya işten atıldı!: Kameramanı tokatl...

Almanya işsizlik yardımını zorlaştırıyor

Tutuklandı: Ela Rümeysa Cebeci ifadesinden sonra n...


