Bayrampaşa'da silahlı banka soygunu


Bayrampaşa'da, bir banka şubesine gelen silahlı şahıs, üzerinde bombalı düzenek olduğunu söyleyerek soygun yaptı. Güvenlik görevlisinin de silahını alan şahıs, bankadan gasp ettiği 20 bin lira ile kayıplara karıştı.

Soygun, Bayrampaşa Murat Mahallesi Tuna Caddesi üzerindeki bir banka şubesinde 16.00 sıralarında gerçekleşti. Banka şubesine gelen yüzü maskeli ve silahlı kişi, silahını doğrulttuktan sonra 'Üzerimde bomba var kimse kıpırdamasın bu bir soygundur' diye bağırdı. Banka güvenlik görevlisinin silahını da alan soyguncu, bir miktar para aldıktan sonra bankadan ayrıldı. Ara sokaklara kaçan soyguncu, izini kaybettirmeyi başardı. Görgü tanıkları, soyguncunun yasadışı bir sol örgüt lehine slogan attığını aktardı.

Soygun ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Bölgedeki güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis, soygunun 30-35 yaşlarında, 1.80 boylarında, kısa saçlı ve kirli sakallı bir kişi tarafından gerçekleştirildiğini belirledi. Bir minibüsle olay yerinde uzaklaştığı tespit edilen soyguncuyu yakalamak amacıyla çalışma başlatıldı. CİHAN
<< Önceki Haber Bayrampaşa'da silahlı banka soygunu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER