Başkonsolos çocuklarıyla İstiklal Caddesi'nde
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazar, Mart 20 2016
Saldırının ardından akşam saatlerinde açılan İstiklal Caddesi'ne çocuklarıyla çıkarak Twitter'dan paylaşımda bulundu.

Hollanda'nın İstanbul Başkonsolosu Robert Schuddeboom, saldırının ardından akşam saatlerinde açılan İstiklal Caddesi'ne çocuklarıyla çıkarak Twitter'dan paylaşımda bulundu.
7 bin 333 takipçisi olan Schuddeboom, Twitter'dan paylaştığı fotoğrafla birlikte, "Bu akşam İstiklal, yetkililer tarafından açıldı. Ama hala ürkütücü sessizlik hakim. Çocuklarımla market için dışarı çıktım" tweetini attı. Sabah saatlerinde ise turistler için türkiye'nin güvenli turistik bölgelerini kapsayan bir harita paylaştı.
Hollanda İstanbul Başkonsolosluğu, 1612'den günümüze kadar İstiklal Caddesi'nde bulunan tarihi Hollanda Sarayı'nda faaliyet gösteriyor. Robert Schuddeboom, 3 yıldır İstanbul'da görev yapıyor.
DHA
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Kenya’da gözaltına alınan eğitimci Mustafa Güngör, günler sonra serbest bırakıldı2.Yandaş medya feryad figan! 'Mahallenin danası' olmaktan şikayetçiler!3.Mehmet Akif Ersoy'un ifadesi ortaya çıktı!4.İran'da sokak eylemleri büyüyor! Halk pahalılık ve enflasyondan şikayetçi5.İşte en pahalısı: Katlanabilir iPhone geliyor!
6.Mehmet Akif Ersoy ne anlattı? 3 Saat süren ek ifadenin ardından cezaevine gönderildi7.Trump, Venezuela'da uyuşturucu teknelerinin limanını vurduklarını açıkladı8.ABD'den tedirgin eden bilgilendirme: Türkiye'de yaşayan vatandaşlarını deprem için uyardı9.Flaş gelişme: Yeniden ifade vermek için adliyeye giden Ersoy itirafçı mı olacak?10.Gerilim! Suriye'de Lazkiye bölgesinde sokağa çıkma yasağı uygulanmaya başladı

ERTUĞRUL İNCEKUL

SAFVET SENİH

ABDULLAH AYMAZ

ORHAN KESKİN

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER







