Bahçeli 'kimse dokunulmaz değil' diyerek gözaltı kararına destek verdi
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Çarşamba, Mart 19 2025
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınmasının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den bir açıklama geldi. Bahçeli, gözaltı kararına destek verirken muhtemel protesto gösterilerine tepki gösterdi.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınmasının ardından kamuoyundan tepkiler çığ gibi büyürken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den bir açıklama geldi. Bahçeli konuya ilişkin açıklamasında, "Hukuki bir tedbiri darbe diyerek karalamak, hak arayışını sokağa taşırmaya hazırlık yapmak cinnet geçirmiş, akıl ve ahlak seviyesini kaybetmiş bir siyasi yozluktur" dedi.
Bahçeli açıklamasında, "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı hakkında yapılan adli tasarrufu sabır ve sağduyu ile karşılamak, hukukun vereceği her türlü karara saygıyla yaklaşmak ortak sorumluluk olmalıdır. Hukuki bir tedbiri darbe diyerek karalamak, hak arayışını sokağa taşırmaya hazırlık yapmak cinnet geçirmiş, akıl ve ahlak seviyesini kaybetmiş bir siyasi yozluktur" ifadelerini kullandı.
Bahçeli, açıklamasının devamında "Hiç kimse dokunulamaz, ulaşılamaz, erişilemez ve hesap sorulamaz değildir. Hukuk ile demokrasiyi, adalet ile sandığı, milli iradeyle mülkün temelini cepheleştirmek, hatta çatıştırmak için beşinci kol faaliyetine tevessül etmek yaygın şiddet olaylarına, yoğun istikrarsızlık tablosuna ve yıkıcı krizlere çağrıdır" dedi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Hocaefendi'nin yeğeni elinde pazar poşetiyle evine giderken gözaltına alındı2.Bomba Kulis: ''Hakan Fidan görevden alınacak. Yerine kim gelecek?''3.Ufuktaki operasyonun şifreleri AKP'li Tayyar'dan: Başkan yardımcısı sevgilisini kamu kurumuna aldırıyor4.Avrupa'da Barış Boyun suç örgütüne kapamlı operasyon!5.ESK Müdürü'ne suç duyurusu
6.Özel'den Erdoğan'a S-400’ler için: “Tükürdüğünü yalamaya kalkıyor”7.Geceyarısı gözaltına alınan Gültekin hakkında karar verildi!8.26 şirkete operasyon! Çok sayıda gözaltı var9.İtirafçı, Mehmet Akif Ersoy soruşturmasında Soylu'nun adını da verdi!10.Gökçek mahkeme zoruyla tahliye edildi, şimdi de anahtarları vermiyor!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER







