Aziz Yıldırım TFF başkanlığı için nabız yokluyor

Okuma Süresi 3 dkYayınlanma Cuma, Mart 1 2019
Federasyon başkanlığı için kulisler hızlandı. Aziz Yıldırım’ın adaylığıyla ilgili iki farklı kaynaktan net bilgiler geldi ancak iktidara yakın iki isim de potada.
Aziz Yıldırım TFF başkanlığı için nabız yokluyor


Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, “İDDAA, Misli.com’un Demirören Holding bünyesine katılımından ve sözleşmelerin devri yasal olarak tamamlandığından dolayı görevimden istifa ediyorum” diyerek görevini bırakmasının ardından Türk futbolunun yeni patronunun kim olacağı konuşulmaya başlandı.

İstifanın ardından TFF Yönetim Kurulu, bir araya gelerek Başkan Vekili Hüsnü Güreli’yi haziran ayında yapılacak genel kurula kadar vekaleten başkanlık görevine getirdi. Şimdi ise kulislerde yeni başkanın kimler olabileceği ile ilgili tahminler ve nabız yoklamalar başladı.

AZİZ YILDIRIM İSMİ GÜNDEME GELDİ
Yıldırım Demirören’in istifası ardından spor camiası içinde ilk önce Göksel Gümüşdağ, Fikret Orman, Kemal Ulusu, Haluk Ulusoy, Servet Yardımcı ve Aziz Yıldırım’ın ismi konuşulmaya başlandı. Spor yazarı Fatih Doğan, bir çok isimin gündeme geldiği ortamda Aziz Yıldırım’ın adaylığı ile ilgili “Kulislerde dolaşan iddia değil bu. Çok sağlam bir bilgi aldım. TFF başkanlığı için sayın Aziz Yıldırım’ın ismi geçiyor. Bunu daha önce de söylemiştim ve yalanlanmadı.” diyerek bu konun ciddiyetini ortaya koydu.

SERVET YARDIMCI DA İSTİYOR

Yıldırım Demirören’in 1. Başkan Yardımcısı olan Servet Yardımcı’nın istifanın ardından başkanlığı seçime kadar götüreceği düşünülüyordu ancak Hüsnü Güreli Yönetim Kurulu kararı ile Hüsnü Güreli’yi seçti. Yardımcının toplantıyı terk ettiği belirtilirken başkanlık için adaylığını koyacağı belirtiliyor. UEFA Yönetim Kurulu üyesi olması nedeniyle de öne çıkıyor.




GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ İSMİ ÖNE ÇIKIYOR

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ’da TFF Başkanlığı için kulislerde ismi gü

Bu haberler de ilginizi çekebilir