Aydın Doğan, genel yayın yönetmenlerine 'Artık dayanacak gücüm kalmadı' demiş...
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Çarşamba, Mart 21 2018
Doğan Grubunun satışından sona grup içinden haberler gelmeye devam ediyor...
Hürriyet gazetesi eski çalışanı magazinci İzzet Çapa, Doğan Medya Grubu’nun satılacağı haberinin duyulmasının ardından Twitter’da yaptığı paylaşımda, Doğan Medya Grubu Onursal Başkanı Aydın Doğan’ın öğle saatlerinde genel yayın yönetmenlerini arayarak “Artık dayanacak gücüm kalmadı ve satış gerçekleşti” dediğini iddia etti. Aydın Doğan’ın satış haberini verirken ‘son derece’ üzgün olduğunu aktaran Çapa, Doğan Medya Grubu çalışanları arasında “Yarın ne olacak, tazminatlar nasıl ödenecek telaşı" yaşandığını kaydetti.
Kişisel Twitter hesabından konuyla ilgili birçok yorumda bulunan Çapa, "Aydın Doğan, öğle saatlerinde genel yayın yönetmenlerini arayarak 'artık dayanacak gücüm kalmadı ve satış gerçekleşti' dediğinde son derece üzgünmüş… Çalışan tüm basın emekçilerine Allah kolaylık versin. Çünkü tüm Doğan Holding binalarında büyük bir panik yaşanmaktaymış. Herkeste “yarın ne olacak, tazminatlar nasıl ödenecek?” telaşı had safhada. Aydın Doğan’a yakışan geride bıraktığı herkesin tazminatını ödemektir” dedi.
"Peki bu durumda Fikret Bila’yı neler bekliyor?"
"Doğan Grubu ilk defa satılmıyor... Onların grubu içerden satan çok adamı vardı” yorumunu da yapan Çapa, şöyle devam etti:
"Vatan ve Milliyet Grubu İcra Kurulu Başkanı Mehmet Soysal, basın dünyasında Fikret Bila’nın Milliyet’ten gönderilmesine karar veren kişi olarak bilinir. Peki bu durumda Fikret Bila’yı neler bekliyor?
Peki ya Mehmet Ali Yalçındağ çok mu büyük sürpriz olur? Bekleyip göreceğiz…
Hürriyet binasının içindeki Hürriyet Dünyası’nın barında izdiham yaşanıyor. Kimse eve gitmedi. Durum değerlendirilmesi yapılıyor.”
Bir dönem Hürriyet gazetesinde çalışan İzzet Çapa, adının bir kurşunlanma olayına ‘azmettirici’ olarak anılmasının ardından “o günlerde kendisinin arkasında durmadığını” savu
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.ABD, Türkiye'deki 'büyük depremi' biliyor mu? Uzmana göre açıklama tesadüf değil!2.Özel nihayet askeri öğrenciler ve KHK'lıları hatırladı!3.Almanya'da sokak ortasında Hüseyin Baybaşin'in yeğenine kurşun yağmuru4.Saran baskılara dayanamadı: Fenerbahçe 'Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'a gidiyor5.İşkencecilere AYM'den kötü haber: 'İşkence suçlarında ceza ertelenemez'
6.Avrupa endişeli: Oreşnik seyir füzeleri Belarus'ta aktive edildi!7.Ersoy'un etkin pişmanlık oyunu tutmadı: 'Soruşturmaya katkı sağlamadı'8.Türkiye'nin adaletsizlik rekoru: AİHM'nin 2.420 kişi için verdiği ihlal kararı ne anlama geliyor?9.Zelensky görevden ayrılma işareti verdi10.2026'nın ilk günü Yeni Zelanda'da başladı!

ERTUĞRUL İNCEKUL

SAFVET SENİH

ABDULLAH AYMAZ

ORHAN KESKİN

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER

ABD, Türkiye'deki 'büyük depremi' biliyor mu? Uzma...

Özel nihayet askeri öğrenciler ve KHK'lıları hatır...

Almanya'da sokak ortasında Hüseyin Baybaşin'in yeğ...

Saran baskılara dayanamadı: Fenerbahçe 'Olağanüstü...

İşkencecilere AYM'den kötü haber: 'İşkence suçları...


