"Aslanım, koçum, sen en büyüksün. Biz şike yapmadık. Hakem hakkımızı yedi"
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Perşembe, Şubat 23 2017
Erman Toroğlu, Fenerbahçe'nin Krasnodar'a elenmesine ilişkin olarak Aziz Yıldırım'ı eleştirdi. Fenerbahçelilerin '18 yıldır aynı masalı' dinlediğini belirten Toroğlu, "18 yıldır Aziz Yıldırım'dan masallar dinliyoruz; ama 3 aydır maç yapmadan gelen Rus takımı seni eliyor" dedi.
Erman Toroğlu şöyle yazdı:
Fenerbahçeliler 18 yıldır aynı şeyleri dinliyor. Ama 3 aydır maç yapmayan bir Rus takımı gelip seni eliyor. Hem de tereyağ gibi hakemle.
Aziz Yıldırım'dan masallar: "Aslanım, koçum, sen en büyüksün. Biz şike yapmadık. Herkes şike yaptı. Hakem hakkımızı yedi. Herkesi mahkemeye vereceğiz. Futbol Federasyonu'nda Beşiktaşlı kimse kalmayacak.
Futbol Federasyonu, Galatasaray'ın istediklerini yapıyor. Tahkim ve Disiplin Kurulu'ndaki bütün Fenerliler istifa etsin. MHK Başkanı'nın acilen istifa etmesi gerekir. Ne yaptımsa Fenerbahçe için yaptım. İnşaattan da anlarım, futboldan da anlarım. Federasyonun yaptığı ihale geçersiz. İhalede fesat var. Naklen yayınlar böyle yapılmamalı. Bütün takımlar şike yapıyor. Biz temiziz. Hakemler aleyhimize düdük çalıyorlar."
Bunlar, benim hatırladığım cümlelerin bir kısmı. 18 yıldır bunları dinliyoruz. 18 yıl sonra Krasnodar isimli bir Rus takımı geliyor. 2.5-3 ay lig maçı yapmamış. Ben dünya yıldızlarını almışım. Tabii bu yıldızlar kime göre. Kendine göre. Çıkıyorlar maça dün gece... Ne yaptığını bilen takım Rus takımı. Defansta oyunu daraltıp, 4-5 pas üst üste yapıp, hücumaçıkan takım Rus takımı.
Ters top göndererek, depara kalkıp, orta atıp, şut atan takım Rus takımı. 4 tane top yapamayan takım Fenerbahçe. 3-5 pastan sonra aut çizgisine inip orta yapamayan takım Fenerbahçe. 60. dakikadan sonra santradan rakip defansın göbeğine top şişiren takım Fenerbahçe. Bu şişirdikleri toplara kafa vurdurup kendi ülkelerinde neredeyse milli takıma seçtirecek oyuncuları yaratan takım Fenerbahçe. Hakemin takdir haklarını dün gece tereyağ gibi kendine kullanan takım Fenerbahçe. Rakibin geldiği pozisyonlarda kalesinde devamlı tehlike gören takım Fenerbahçe. Doğru dürüst gol pozisyonuna giremeyen takım Fenerbahçe. Böyle tereyağ bir hakemi bulduktan sonra ona yine itiraz eden takım Fenerbahçe. Böyle bir rakibe elenen takım Fene
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Hocaefendi'nin yeğeni elinde pazar poşetiyle evine giderken gözaltına alındı2.Bomba Kulis: ''Hakan Fidan görevden alınacak. Yerine kim gelecek?''3.Ufuktaki operasyonun şifreleri AKP'li Tayyar'dan: Başkan yardımcısı sevgilisini kamu kurumuna aldırıyor4.Avrupa'da Barış Boyun suç örgütüne kapamlı operasyon!5.ESK Müdürü'ne suç duyurusu
6.Özel'den Erdoğan'a S-400’ler için: “Tükürdüğünü yalamaya kalkıyor”7.Geceyarısı gözaltına alınan Gültekin hakkında karar verildi!8.26 şirkete operasyon! Çok sayıda gözaltı var9.İtirafçı, Mehmet Akif Ersoy soruşturmasında Soylu'nun adını da verdi!10.Gökçek mahkeme zoruyla tahliye edildi, şimdi de anahtarları vermiyor!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER







