Ankara'daki patlamanın ardından ikinci skandal

İşte Ahmet Doğan'ın o yazısı:
"Ankara’daki terör saldırısında hayatını kaybeden 102 kişi için yapılan anma töreninde yine güvenlik açığı vardı. Garın önüne çıkan yolları araç trafiğine kapatan polis, alana girenlerin üstünü yine aramadı.
Bir grup sivil toplum örgütü, Ankara’daki kanlı saldırıda ölenleri anmak için sabahın erken saatlerinde Ankara Garı’nın önünde toplandı. Yüzlerce vatandaş, törene katılmak amacıyla patlamaların olduğu noktalarda bir araya geldi.
Tören öncesi, güvenlik zaafı iddiaları bir kez daha tartışma konusu oldu. STK üyeleri, polisin tıpkı geçen cumartesi olduğu gibi anma gününde de üst araması yapmadığını söyleyip tepki gösterdi.
Tehlikeyi fark eden STK üyesi gençler, benzer bir facianın yeniden yaşanmaması için üst aramalarını yapmak amacıyla alan giriş noktalarını tuttu.
Alana girmek isteyen vatandaşlar, karşılarında polis yerine gençleri buldu. Trene binmek için gara girmek isteyenler de dahil tören alanına yaklaşan herkes STK temsilcileri tarafından üst aramasından geçirildi. Valizler ve kol çantaları da detaylı şekilde arandı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

ŞERİF ALİ TEKALAN

KADİR GÜRCAN

F-16'ların vurduğu İHA hakkında şok bilgi: Ankara ...

Avustralya'daki terör saldırısında ilginç detaylar...

KHK'lılar Ankara'da adeletsizliği haykırdı: Zeytin...

Esad ve eşi Esma Esad Rusya'da ne yapıyor? Ayrıntı...

Tayyar fitili ateşledi: Öyle biri var ki, iddialar...


