Ankara'da kulisleri karıştıran iddia: İsmi öne çıkan bakanın yerine Berat Albayrak gelebilir!
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Perşembe, Ocak 2 2025
Türkiye yeni yıla merhaba derken Ankara kulisleri de yeni yılda yeni kabine iddialarıyla hareketlendi. AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın partisinin kurultayı öncesi partisinin yönetiminde ve kabine üyelerinde revizyona gideceği iddia edildi. Kulislerde öne çıkan bir bakanın yerine eski Hazine ve Maliye Bakanı ve Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak'ın getirileceği dile getirildi.
31 Mart yerel seçimlerinden CHP'nin birinci parti çıkmasının ardından AKP'de ve kabinede beklenen değişimin şubat ayında gerçekleşeceği öne sürüldü. Son dönemde kabine üyeleri arasında öne çıkan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'a ilişkin dikkat çeken bir iddia gündeme geldi. SÖZCÜ yazarı Erdal Sağlam, "Dışişleri Bakanı Hakan Fidan çok öne çıkmış gibi görünüyor. Bakanlığını banko koruyacak gibi görünürken bir yandan da öne çıkmasının ailede tedirginlik yarattığı yönünde konuşmalar var. İçişleri Bakanlığı'na alınabileceği, Berat Albayrak'ın Dışişleri Bakanlığı'na getirilebileceğini de duymaya başladık." dedi.
SÖZCÜ TV'deki Para Politika programında konuşan SÖZCÜ yazarı Erdal Sağlam, "Kabine değişikliği birkaç haftadır Ankara'da konuşuluyor. AKP'nin genel kurultayını şubat ayına çekmesi beklentileri de o yöne çekmiş gibi görünüyor" dedi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Hocaefendi'nin yeğeni elinde pazar poşetiyle evine giderken gözaltına alındı2.Bu kez İzmit'e İHA düştü.3.Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran hakkındaki suçlamalar belli oldu: 'Geliyorum' dedi4.Kahramanmaraş'ta yürekleri ağızlara getiren deprem!5.KHK'lıları ilgilendiren önemli haber: AİHM başvuru kriterlerini değiştirdi işte detaylar!
6.Uyuşturucu soruşturması Fenerbahçe'ye uzandı: Sadettin Saran ifade veriyor evinde arama var7.İçişleri Bakanlığı açıkladı: İzmit'te düşen İHA Rusya'ya ait8.Geceyarısı gözaltına alınan Gültekin hakkında karar verildi!9.Amerika hayali kuranlar şokta: ABD Green Card programını süresiz olarak askıya aldı!10.26 şirkete operasyon! Çok sayıda gözaltı var

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER







