Ankara'da üniversitelilere polis müdahalesi
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Salı, Şubat 2 2021
Ankara'da, Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerine destek olmak için Kızılay'da basın açıklaması yapmak isteyen üniversitelilere polis müdahale etti. Çok sayıda öğrenci gözaltına alındı.
Ankara'da üniversite öğrencileri, Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerine destek olmak amacıyla basın açıklaması yapmak istedi. Polis basın açıklaması yapılmasına izin vermeyerek gruba müdahale etti. Biber gazı da kullanılan müdahale sırasında yere düşen öğrencilerin olduğu da görüldü.
Gözaltına alınan bazı gençlerin ters plastik kelepçe takılarak yere yatırılmaları dikkat çekti. Polisin müdahalesine tepki gösteren bazı vatandaşlar da polis tarafından uzaklaştırıldılar.
"Gözaltına alınan arkadaşlarımız serbest bırakılsın"
Polis müdahalesi ve gözaltılarla ilgili Hacettepe Öğrecnilerinin Sesi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Kayyum rektöre ve tutuklamalara karşı çıkmak üzere birçok öğrenci bir araya geldi. Bugün Ankara'da bir araya gelen onlarca arkadaşımız darp edilerek ters kelepçeyle gözaltına alındı. Gözaltına alınan arkadaşlarımız serbest bırakılsın! #AsagiBakmayacagiz
#BogaziciAblukada" ifadeleri kullanıldı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Hocaefendi'nin yeğeni elinde pazar poşetiyle evine giderken gözaltına alındı2.Bu kez İzmit'e İHA düştü.3.KHK'lıları ilgilendiren önemli haber: AİHM başvuru kriterlerini değiştirdi işte detaylar!4.Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran hakkındaki suçlamalar belli oldu: 'Geliyorum' dedi5.Kahramanmaraş'ta yürekleri ağızlara getiren deprem!
6.Geceyarısı gözaltına alınan Gültekin hakkında karar verildi!7.Amerika hayali kuranlar şokta: ABD Green Card programını süresiz olarak askıya aldı!8.26 şirkete operasyon! Çok sayıda gözaltı var9.Uyuşturucu soruşturması Fenerbahçe'ye uzandı: Sadettin Saran ifade veriyor evinde arama var10.İçişleri Bakanlığı açıkladı: İzmit'te düşen İHA Rusya'ya ait

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER







