ANGİAD yeni yönetimi ATO'yu ziyaret etti

Okuma Süresi 3 dkYayınlanma Salı, Mart 22 2016
Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, terör saldırılarından sonra eski hareketliliğini kaybeden Kızılay, Ulus ve Tunalı Hilmi Caddesi'nde ticareti yeniden canlandırmak için bir alışveriş kampanyası üzerinde çalıştıklarını söyledi.
Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, terör saldırılarından sonra eski hareketliliğini kaybeden Kızılay, Ulus ve Tunalı Hilmi Caddesi'nde ticareti yeniden canlandırmak için bir alışveriş kampanyası üzerinde çalıştıklarını söyledi.

ATO Başkanı Salih Bezci, Ankara Genç İş Adamları Derneği'nin (ANGİAD) yeni yönetimini kabul etti. Yönetim Kurulu Toplantı Salonu'nda gerçekleşen kabulde konuşan Bezci, terör saldırılarının yaralarını sarmak için alışveriş kampanyası başlatacaklarını açıkladı.

ATO'DAN ALIŞVERİŞİ CANLANDIRMA KAMPANYASI

Ankara'da meydana gelen terör saldırılarının kendilerini çok üzdüğünü belirten Bezci, saldırıların ardından gazetelere tam sayfa ilanlar vererek terörü lanetlediklerini, sivil toplum örgütü liderleriyle birlikte Kızılay'a giderek patlamanın meydana geldiği yere karanfiller bıraktıklarını ve dua okuduklarını anlattı. Bölgedeki esnafı da tek tek ziyaret ettiklerini hatırlatan ATO Yönetim Kurulu Başkanı, "Kızılay ve çevresi için bir proje geliştiriyoruz. Kızılay, Ulus ve Tunalı Hilmi Caddesi civarındaki esnafın yaralarını sarmak ve insanları alışverişe teşvik etmek için bir kampanya başlatacağız." diye konuştu.

Ankara'nın yaralarının sarılmasına ANGİAD üyelerinin de katkıda bulunmasını isteyen Salih Bezci, "Çok zor günler yaşıyoruz. Özellikle bu günlerde yurt dışındaki fuarlara katılım sağlayın. Ankaramızı temsil edin" çağrısında bulundu.

ATO'YA 40 KATLI İKİ BİNA

Bezci, ATO'nun imkanlarıyla 100 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Congresium'un uluslararası kongrelere ev sahipliği yapan önemli bir merkez haline geldiğini belirtti. Congresium'da düzenlenen Birleşmiş Milletler Çölleşme ile Mücadele Konferansı'na 5 bin yabancı ziyaretçinin katıldığını, bunlardan 100'e yakınının devlet adamı olduğunu anlatan ATO Yönetim Kurulu Başkanı, sözlerini şöyle sürdürdü: "Çevredeki oteller doldu. Simitçi para kazandı, taksici para kazandı, herkes para kazandı."

Congresium'u büyüteceklerini ifade eden Salih Bezci

Bu haberler de ilginizi çekebilir