Almanya, İtalya ve İspanya gibi olur mu?
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Pazartesi, Nisan 6 2020
Virüs uzmanı Prof. Rene Gottschalk, “Almanya, koronavirüsün en çok vurduğu İtalya ve İspanya gibi olur mu” sorusuna, “Paskalya’dan sonra göreceğiz” cevabını verdi.

ALMANYA’nın kamu radyosu DLF kanalına konuşan Frankfurt Sağlık İdaresi Müdürü ve virüs uzmanı Prof. Rene Gottschalk çok dikkatli konuştu: “Almanya’nın bir İtalya ya da İspanya gibi olma ihtimali zayıf.” Prof. Gottschalk, ancak asıl sayıyı Paskalya’dan sonra görebileceklerini ve buna göre bir değerlendirme yapılabileceğini söyledi. Prof. Gottschalk, ülkede koronavirüsün nasıl ve ne kadar yayıldığı konusunda bir genel tablo bulunmadığını eleştirdi. Şimdi korona semtomları olan kişilerin test edildiğine işaret eden Prof. Gottschalk, asıl sayının çok daha yüksek olduğunu belirtti. Prof. Gottschalk önlemlerin Paskalya’dan sonra birden kaldırılmasının da çok yanlış sonuçlar doğuracağı uyarısında bulundu.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Türkiye'nin günlerdir konuştuğu 'Yeşil' tespit edildi: Bir katil çıktı!2.Yandaş Sabah'ın 'Susurluk' fotoğrafında Binali Yıldırım'ın kardeşi de var3.Kız Çocukları Davası'nda yargılanan kızı sebebiyle tutuklanan baba cezaevinde hayatını kaybetti4.Bu sefer Almanlar uyardı: İstanbul için 7 büyüklüğünde deprem beklentisi5.Kanser tedavisi gören CHP'li Başkan Gülşah Durbay hayatını kaybetti

ŞERİF ALİ TEKALAN

KADİR GÜRCAN

ABDULLAH AYMAZ

KEMAL GÜLEN

HARUN TOKAK
ÇOK OKUNAN HABERLER







