Alaattin Çakıcı Tıp Fakültesi Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi


Edirne F Tip Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumu'nda tutuklu bulunan Alaattin Çakıcı Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisinde sağlık kontrolünden geçirildi.

16 Ekim tarihinde Tekirdağ F Tipi Cezaevi'nden Edirne'ye nakledilen Çakıcı, çeşitli rahatsızlıkları nedeniyle akşam saatlerine doğru cezaevinden çıkarıldı.
Jandarma ve polisin geniş güvenlik önlemleri altında üniversite hastanesine getirilen Çakıcı, acil servise alındı. Burada kan tahlili başta olmak üzere doktorlar tarafından kontrol edilen Alaattin Çakıcı, 2 saat civarında hastanede kaldıktan sonra jandarma tarafından yoğun güvenlik önlemleri altında hastaneden çıkarıldı. Çakıcı, jandarmaya ait sivil bir araçla tekrar cezaevine götürüldü.

Çakıcı'nın hastaneden alınması sırasında görüntü almak isteyen gazetecilerle jandarma arasında arbede yaşandı.

AV. SEVİNÇ: ÇAKICI'NIN 12 ADET RAHATSIZLIĞI BULUNUYOR

Çakıcı'nın hastaneden ayrılmasından sonra bir açıklama yapan Avukatı Can Sevinç, müvekkilinin rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldığını söyledi.
Alaattin Çakıcı'nın 12 adet rahatsızlığının bulunduğunu belirten Av. Sevinç, ancak burada sadece kan testlerinin yapıldığını ifade etti. Hiçbir gerekli testin yapılmadığını vurgulayan Avukat Sevinç, "Hiçbiriyle ilgilenilmedi. Cezaevindeki çok fazla sayıdaki dosyası bakanlığa gönderildi. Burada doktorlara gönderilen sadece 5-10 sayfalık heyet raporları. Bunları belirttik, hepsini anlattık. Daha önceki şikayetlerini söyledik. Bizi ilgilendirmez dediler, bize göre bir şey yok. Güle güle deniliyor açıkçası. 12 tane hastalık, hiçbir şekilde kale alınmadı. Tamamen kasıtlı yapıldığı aşikardır. Bunun da sorumluları inşallah ortaya çıkar bir açıklama yaparlar. Alaattin bey içeride hiçbir sıkıntısı yok. 'Zorla hastaneye yatacak halimizde yok' dedi. Kendisi rahatsız olduğu için geldi. Bugüne kadar hiçbir zaman doğruyu söylemekten çekinmemiştir. Yalana da ihtiyacı yoktur." ifadelerini kullandı. CİHAN
<< Önceki Haber Alaattin Çakıcı Tıp Fakültesi Hastanesinde sağlık... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER