Akşener'in son anketinde 'hayır' açık ara önde

Okuma Süresi 3 dkYayınlanma Çarşamba, Nisan 12 2017
MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener, Fox TV canlı yayınında İsmail Küçükkaya'nın sunduğu Çalar Saat programına konuk oldu. Akşener, son ankette 'hayır' oylarının yüzde 54/46 oranında önde olduğunu açıkladı.
Akşener'in son anketinde 'hayır' açık ara önde
Fox TV’de İsmil Küçükkaya’nın sunduğu Çalar Saat programına katılan MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. “Ben tarafsız bir gazeteci olarak diyorum ki muazzam bir dip dalgası var sizin arkanızda. Güçlü bir gruba hitap ediyorsunuz” diyerek programa başlayan Küçükkaya’nın sorularnı cevaplayan Akşener, “Getirilmek istenen sistem Türkiye’nin hayrına değil ve vatandaş bunu görüyor dedi.

Akşener’in açıklamalarından satır başları şöyle:

“Bize yayın organlarının kapalı olduğu bir dönemde siz ikinci kes kapılarınızı bize açıyorsunuz. Buradan çıkıp Isparta'ya gideceğim oradan başka bir programa gideceğim ve toplamda 29 il 35 nokta program yapmış olacağım. Biraz önce sizde gösterdiğiniz Sayın Uçum'un açıklamaları Türkiye'nin hayrına bir açıklama değil. Halk da bunu görüyor zaten. Evet çıkması halinde bu kontrol edilemez güç serbest bırakılmış olacak burada sözüm Sayın Cumhurbaşkanı'na değil tabi ki.

AKP'li vatandaşlar da diyor ki muhtar olamaz dediler biz onu 3 defa başbakan bir defa Cumhurbaşkanı seçtik. Ama elince bu kadar güç yokken bile Davutoğlu'nu görevinden aldı. Göreve geldikten sonra nereler çıkacağını bilemedikleri için çekiniyorlar. Hayır çıkması halinde Cumhurbaşkanı bir yere gitmeyecek. Başbakan'ı bilemem ama ona biz karışamayız. Hayır çıkması durumunda bizim bir koltuk beklentimiz yok dolayısı ile kişisel olmayan bir çalışma ve bunu milletimiz anlıyor.”

“YÜZDE 54 HAYIR ÇIKACAK”

“Aşağı yukarı 54/46 şeklinde hayır çıkacak. Hayır çıkması durumunda Sayın Cumhurbaşkanımız milletle inatlaşmaz siyasi kumaşı buna müsait değil. Uzun süredir bu konu Türkiye'deki değerler üzerinden konuşuluyor. Bu seçimde bir parti seçimi olmadığı için vatandaş bir kulak çekme uyarısı yapacak bu seçimde. Sayın Cumhurbaşkanı'nı vatandaş seçti. Her ne kadar o şu an partili bir Cumhurbaşkanı gibi davransa da milletin talebi ile inatlaşmayacağına kesin em

Bu haberler de ilginizi çekebilir